RTX 2060 iade ve değişim hakları

venoure34

Picopat
Daha fazla  
3-4 ay önce İncehesap'tan hazir sistem almistim oyunlarda hata alip kapanma ya da mavi ekran gibi hatalar aliyordum iki defa servise yolladim ikincide ekran kartini yollamami istediler ve distributore yolladilar. Bugun de servis takibinde iade islemlerinin baslatildigi yaziyor, iade yerine degisim yapilmaz ise onerebileceginiz bir yol var mi acaba? Ayni ekran karti İncehesap'ta hazir sistemle satiliyor ve muadili RX 5600XT de oyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
İade etmenizi kesinlikle önermiyorum. Aldığınız fiyatı bilmiyorum ama 2 3 katına 2.elden satarsınız. Şuan için nakit olarak ödeme almayın kesinlikle eşdeğer bir kart isteyin.

Ben satmayi dusunmuyorum tek amacim şu bilgisayari artik kullanabilmek

Daha önce 2 kere RX 5600XT'yi garantiye göndermiştim ve değişim yaptılar. Değişim talebini servise iletmen daha iyi olurdu. Stok sorunlarından dolayı direkt iade yapmış olabilirler.

Daha önce 2 kere RX 5600XT'yi garantiye göndermiştim ve değişim yaptılar. Değişim talebini servise iletmen daha iyi olurdu. Stok sorunlarından dolayı direkt iade yapmış olabilirler.
Ben İncehesap firmasına değişim istediğimi zaten söylemiştim yarın arayacağım bakalım ne olacak.

THH'ye onarım , mümkün değilse değişim talebiyle başvur sorun çıkarırlarsa.

THH'ye onarım , mümkün değilse değişim talebiyle başvur sorun çıkarırlarsa.
Bugun asus servisi aradim degisim raporu cuma gunu ulasacaktir falan dediler incehesap stoklarinda ayni ekran kartiyla hazir kasa satiyorlar degismek zorundalar acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…