Arkadaşlar 2060'ım var yeni aldım ama anakart ve işlemci olarak ne alacağıma karar veremedim. Çok seçenek var yardımcı olur musunuz? 6K var önerilerinizi bekliyorum.
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray + Fan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray + Fan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Anakart ne almalıyım işlemciyle işlemci i5 11400F nasıl olur ve OC desteklerse anakart daha iyi olur amacım OC destekli bulmak.
(Desteklemedini biliyorum işlemcinin ilerleyen zamanlar için)
Anakart ne almalıyım işlemciyle işlemci i5 11400F nasıl olur ve OC desteklerse anakart daha iyi olur amacım OC destekli bulmak.
(Desteklemedini biliyorum işlemcinin ilerleyen zamanlar için)
11400F elinizde var mı şu an? Ayrıca o işlemciye OC yapamazsınız K ibaresi yok. İlerleyen zaman için de 11. nesil K alsanız da ölü yatırım olur. Ya AM5'ya da AM4 alacaksınız.
11400F elinizde var mı şu an? Ayrıca o işlemciye OC yapamazsınız k ibaresi yok. İlerleyen zaman için de 11. nesil k alsanız da ölü yatırım olur. Ya AM5'ya da AM4 alacaksınız.