RTX 2060 için en stabil NVIDIA sürücüsü

ViperEyes77

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, RTX 2060 ve 3500X sistemim var. PUBG'de her driver güncelleme sonrası FPS düşüyor algısı gibi bir şey oldu ve oyunda takılma oluyor. Temiz format attım PC'ye. Hangi sürümü kurmamı önerirsiniz? Şu anlık 545.92'yi kurdum. Var mıdır daha stabil sürüm?

En son sürümü kur her zaman iyidir ve güncelleme sonrası FPS düşüşü textureları yüklemediğindendir herhalde 2 3 maç attıkdan sonra FPS'in düzelmesi gerekir bende de aynısı oluyordu.

En son sürümü kur her zaman iyidir ve güncelleme sonrası FPS düşüşü textureları yüklemediğindendir herhalde 2 3 maç attıkdan sonra FPS'in düzelmesi gerekir bende de aynısı oluyordu.

Hocam birisi en güncel sürüm iyi değildir yaziyor birisi en güncel olmak her zaman iyidir yazıyor kafam karıştı benim tercihim her zaman güncellemek ama sorunlar olunca DDU ile sil eski driveri yükle falan uğraştıyor. AMD chipset driveri kurmadan deneyeceğim bir de oyunu ondanda kaynaklanıyor olabilir.

Hocam aynı RAM değerleri bende de var drop o yüzden yapıyor bende CL 16 nasıl yaptınız diğerini?

D.o.c.p açınca otomatik yaptı kendini.

Hocam aynı RAM değerleri bende de var drop o yüzden yapıyor bende CL 16 nasıl yaptınız diğerini?
Hocam ne alaka illa 3600mhz mi olması lazım oyun optimizasyon özürlüsü zaten ama bu aralar çok yapmaya başladı .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı