RTX 2060 İçin Monitör Önerisi

Xaxvo

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
IT Personeli
Profil Kapağı
1524839735
Bütçem 3500-4200 arası, şimdilerde RTX2060 almayı düşünsem de kara cuma indirimlerinde RTX2070 zorlayabilirim. 2K 144Hz güzel bir monitör istiyorum açıkçası. En çok FPS oyunları oynuyorum haricinde ise AC serisi, Singleplayer CoD falan oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttiğin fiyat aralığında bu var örneğin, ama diğer önerileri de bekle istersen. Daha iyi öneriler gelebilir.
Benim de gözüme Aoc çarptı ama açıkçası TN panel beni muallakta bırakıyor. Görüş açısından dolayı bir sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum.
@Oreki senpainin de önerisini öğrenmek isterim.

Technopat incelemesinde o ışıkların belli bir açıyla konulduğunu bu yüzden direk göze gelmediğini söylemişlerdi.

1:18'de bahsediyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat incelemesinde o ışıkların belli bir açıyla konulduğunu bu yüzden direk göze gelmediğini söylemişlerdi.

1:18'de bahsediyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır ozaman ben bunu alırım. 😂

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı