RTX 2060 ile 240 Hz monitör kullanılır mı?

hakan22302

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sa. R5 5500 işlemcim var. Ekran kartım MSI Gaming RTX 2060. 240 Hz bir monitör alacağım. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? DP ile bağlantı yapmayı düşünüyorum. Hz düşüşü veya destekler mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sa. R5 5500 işlemcim var. Ekran kartım MSI Gaming RTX 2060. 240 Hz bir monitör alacağım. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? DP ile bağlantı yapmayı düşünüyorum. Hz düşüşü veya destekler mi? Şimdiden teşekkürler.
Destekler, ama 240Hz çok fazla bana kalırsa. Bende 3060 muadili var ve 200Hz bile fazla geliyor. Yani alırsın kullanırsın elbette ama FPS oyunlarında dahi fps'in daima 240'ın üstünde olmayacaktır, yer yer 150 yi görebilir.

Hangi oyunları oynayacağına göre değişir. Çok eski grafikli online fps oyunlarında 300-400fps de alırsın, daha yeni grafikli fps oyunlarında 100-150leri geçmez. O yüzden net bir şey söyleyebilmek için hangi oyunları oynayacağını yaz kardeşim daha sağlıklı yönlendireyim

Herhangi bir sorun yaşamazsın. Oyundan oyna değişir ama RTX 2060'ın 200FPS civarında verebileceğin oyunlar anca Valorant, LoL, Minecraft falan. Daha ağır oyunlar oynuyorsan 200Hz'nin pek bir faydasını göreceğini sanmıyorum. Daha ucuza 144 ya da 165 falan da bakabilirsin. Sistem yenilerim belki ileride dersen o zaman 200Hz mantıklı olur.

Valorant CS LoL falan oynuyorum genelde sabit kullanacağım 165 Hz yeterli olabilir o halde veya 144 şu anda alacagm 27 inç kavisli birkaç Samsung modeli üstünde bakıyorum buna bakmıştm yarın tam bir model paylaşırım

Bahsettiğiniz oyunlarda sisteminiz 200FPS rahat verir diye düşünüyorum özellikle Valorant'ta çok rahat verir. 200Hz monitör alabilirsiniz. PUBG, Apex gibi oyunlarda 200 fps verme şansı pek yok.

Valorant CS LoL falan oynuyorum genelde sabit kullanacağım 165 Hz yeterli olabilir o halde veya 144 şu anda alacagm 27 inç kavisli birkaç Samsung modeli üstünde bakıyorum buna bakmıştm yarın tam bir model paylaşırım

Bence de 165hz yeterli gelir. 240 hz ye gerek pek yok gibi ama arada çok fiyat oynamıyorsa geleceğe yatırım olarak alınabilir

Bahsettiğiniz oyunlarda sisteminiz 200FPS rahat verir diye düşünüyorum özellikle Valorant'ta çok rahat verir. 200Hz monitör alabilirsiniz. PUBG, Apex gibi oyunlarda 200 FPS verme şansı pek yok.

Şu anda monitör olarak TV kullanıyorum 60 inç 60 Hz veriyor sistemle bu bile yeterli bana
Öyle diyeyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı