Elektronik RTX 2060 İtopya'da 5.000₺

Bu havada ekran kartı üzerinde sucuk pişirmek isteyenler için güzel kart.

 
Bende aynısı vardı İzmir'de oturuyorum kasamın hava sirkülasyonu gayet iyi fakat 85 dereceyi geçiyordu yarım saat oyun oynamadan sonra. Sattım RX 6600 aldım.
Her oyunda ayarları fulleyerek mi oynuyorsunuz? Ben bu modeli bir buçuk yıldır kullanıyorum 80 dereceyi geçtiğini görmedim. Belki en sıcak yaz günlerinde 82-83 görmüşümdür. (kasadaki bir tahliye fanı çalışmıyor bile)
 
RDR2 de 91 derece görüyordu bu ekran kartı bildiğim kadarıyla. Bence gayet tasarruflu bir seçim. Bir daha gaz ile yemek yakmakla uğraşmasınız tavayada gerek yok ekran kartı önünde pişir fanlar o ateşi harlar :D
 
Kartın fazlasıyla ısınma sorunu var, alacaklara UV yapmalarını öneririm; aksi halde kart zarar görebilir.

 
Hocam 6XXX serisi WattMan'lı mıymış?

Evet hala öyle aslıbda. Bu aralarda grafiklerin bulanık olmasından şikayet edenler var 6000 serisinde. Forumda konuları var. Çok saçma bir sorun adam Ultra'ya çekse bile medium-Low gibi gözüküyor. Şahsen ben kart alacak olsam şansımı bildiğim için NVIDIA alırdım. Yoksa AMD çok daha iyi F/P olarak.
 
Teşekkürler. Sadece CS:GO oynuyorum bakalım çok ısınırsa UV işlemini araştıracağım. Ya da odada klima var 😂

Teşekkür ederim umarım daha güzeli sizin olur.

Hocam CS, Valorant gibi oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Ekran kartını yoran oyun değil bunlar. Ayrıyeten NVIDIA Reflex teknolojisi var ms’lerde olsa gecikmeyi azaltıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı