RTX 2060 Mobile boşta 5 GB'a yakın VRAM kullanıyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Selamlar öncelikle, az önce Sea of Thieves'de VRAM yetersizliğinden kaynaklı bir hata sorunuyla ilgili açmıştım. Sorunun nedeninin VRAM yetersizliği olduğunu buldum çünkü normal kullanımda ve neredeyse ekran kartı %1 civarında kullanılırken 5 GB VRAM seviyelerini görüyor. Virüs olma ihtimaline karşılık Kaspersky ile az önce test başlattım ama sanmıyorum. Ekran kartı sürücüsünü yeniden yükleyene kadar hiçbir sorun yaşamıyordum, temiz sürücü kurulumu yaptıktan sonra yaşadım.
VRAM kullanımı ekran görüntüleri:

1623075226483.png

DDU ile sürücünü kaldır tekrar kur.

Hocam konuyla alakasız ama boşta 65 derece çok yüksek değil mi? Benim ekran kartım tam yükte 55 derecede çalışıyorda ondan sordum.

Hocam konuyla alakasız ama boşta 65 derece çok yüksek değil mi? Benim ekran kartım tam yükte 55 derecede çalışıyorda ondan sordum.
Hocam laptop kullanıyorum. Laptop için normal bence.
DDU ile sürücünü kaldır tekrar kur.
Hocam DDU ile kaldırıp yeniden kurduktan sonra 1 gün boyunca sorun yaşamadım ama yeniden yaşamaya başladım. Başka bir nedeni olabilir mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı