Merhabalar 3600 TL gibi bir bütçem var, özellikle soğutma performansı güzel bir RTX 2060 almak istiyorum, aklımda iki adet model var EVGA RTX 2060 KO Ultra modeli ile MSI Ventus XS OC RTX 2060 modeli size fikir sormak isterim ne önerirsiniz?
The $299 EVGA GeForce RTX 2060 KO was announced just days ago, at CES, and is the most affordable entry into RTX gaming. What's surprising is that the KO uses a different GPU than other RTX 2060 Series cards. We take a closer look to see what NVIDIA is bringing to the fight with AMD's RX 5600 XT.
ASUS ROG 2060 OC edition kullanıyorum, günümüz sıcak havalarında tam yükte 64 65 derecelere vuruyor ama diğer aylarda 58 i geçtiğini görmedim. Otomatik fan ayarında bu arada bahsettiğim değerler.
Ben Asus ROG Strix RTX 2060 kullanıyorum. Boşta 40-45 Derece arası hep. FuryMark testi yaptım kaç derece oldu net hatırlamıyorum ama sıcaklık sabitledi bi süre sonra artmadı hiç. Öneririm.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.