RTX 2060 OC 6G 2600X PUBG düşük FPS

Bahadır Özmen

Kilopat
PC'yi aldığımda PUBG'de 134 FPS düşük ayarlarda gördüm. Sıcaklık 76 geçmiyordu ama son 1 haftadır PUBG 80-90 FPS alıyorum, sıcaklık derecesi 82 derecede ve 83 derecede PC kapanıyor. Neden olabilir?
3 Yıl garantili ama ekran kartı mı Gigabyte servise yolladım, BIOS güncellemesi ve termal macun değiştirdik dediler. 1 aylık ekran kartına termal macun değişmesi doğru mu sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Problemin tam olarak ne olduğunu anlamak zor ancak termal macun değiştirmenin bir zararı yok düzgün parçalanıp birleştirildiği sürece.

Enteresan bir durum olmuş. Bazı insanlar videolarda kart gelir gelmez söküp macun değiştiriyolar(sıvı metal macunları kastetmiyorum) ama daha kaliteli macun kullandıklarını iddia ederek biraz etkisi oluyor. Eğer düzelme var ise sorun yok diye düşünüyorum kartınız gelince denersiniz. Bende 15 gündür falan kullanıyorum Gigabyte 2070 S gaming OC kartın sıcaklık değerleri güzel geldi bana boşta 35-36 derece yükte 60-61 falan. Zaten servis herhalde bir Furmark testi yapıp sıcaklıkları gözlemlemişti diye düşünüyorum.

Kasanızın modeli nedir ? Fanların konumu nedir ?

Kasanızın modeli nedir ? Fanların konumu nedir ?
Corsair SPEC-05- 2x Corsair fan 5 x dark ultra bright fan 3 önden içeri,2 yukarıdan dışarı,1 arkaya dışarı,1 tane de alttan üste şeklinde
Hocam sendeki sck derecesi iyiymiş.
Bende yazdığım gibi overwatch ta lowda 70 derece ama LoL de 50 derece boştaykende 50 derecede pubg ultra 82 derecede

Evet diğer oyunlarda standart mesala pubg lite ultra + ışıklandırma açık max 65-67 derecede ama PC pubgde çöküyor.
resimdeki pubg lite mesala ultra da ışıklandırma açık
Driver sürümü nedir? Çöküyor dediniz ya aklıma bişey geldi.
Bende çökme yaşıyordum. 436.02 sürüm driver yükleyip dener misin?
Genelde en son sürüm en iyisi olur ama bu sefer 436.02 den sonrasında çökme oluyor.
Daha henüz bu driverı test ediyorum. Tamamlamadım ama öneriler bu yönde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver güncel kaldırdım tekrar indirdim olmamış tı şuan incehesap ta dün aradım rükiye hanım vardı ekran kartı nızı iade için gigabayt servise yolladık dedi acaba 26.08.2019 da alınan ekran kartı iade olurmu zaten ben aldıktan 15-20 gün açamadım monitör yok diye

En güncel sürüm değil 436.02. Şuan kartınız varsa deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…