RTX 2060 OC 6G 2600X PUBG düşük FPS

En güncel sürüm değil 436.02. Şuan kartınız varsa deneyin.
Şuanda daha gelmedi haber bekliyorum incehesaptan oyalıyorlar beni zaten önce gigabayt giti sıcaklık sorunu yapıldı termal macun değişti bios güncellendi dedi halbuki iade için gönderdim. Gelsin devam ederse sinirlenip 450 TL zararla satacağım
Rt
Ekran kartının modeli MSI Ventus mu? Ventus ise normal, ben de aynı durumdan müzdaribim. Ekran kartının arka plakası plastik. Bundan dolayı sıcaklık yükseliyor.
Rtx 2060 6g OC gigabayt modeli kardeşim pubg ultrada kaç derecede senin Ekran kartı acaba?

Oyundan oyuna değişiyor, PUBG'de ultra ayarlarda 80 derecelere kadar çıkıyor. Kasandan kaynaklı olabilir, Denetim Masası'ndan Kalite Modu'nu Performans'a al.
7 tane fan var bendede 82 dereceyi görüyor hiç rahatsız olmuyormusun kardeşim ben o sıcaklığı görünce oyuna odaklanamiyorum verdiğim paraya üzülmek le meşgul oluyorum o an

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı