Alakası yok. Sorun Emülatör'de. Eğer optimizasyon sıkıntısı olsaydı arkadaşında kasardı.PUBG Mobile optimizasyon sorunu kötü olan bir oyun en iyi sistemi getir kasar
Alakası yok. Sorun Emülatör'de. Eğer optimizasyon sıkıntısı olsaydı arkadaşında kasardı.PUBG Mobile optimizasyon sorunu kötü olan bir oyun en iyi sistemi getir kasar
Peki tekrardan silip kuracağım![]()
Kanka sürekli takılıyor. Anlık takılsa neyse diyecem.Hesabın Facebook ve twiteer bağlıysa şifre ve kullanıcı adı bir yere yaz silip tekrar kur kasmaz çünkü bayağı kişi indirdi memnun 90FPS GameLoop oyundaysanız bir an kasarsa adam var demektir optimizasyon oyunudur
Alakası yok. Sorun Emülatör'de. Eğer optimizasyon sıkıntısı olsaydı arkadaşında kasardı.
Kanka sürekli takılıyor. Anlık takılsa neyse diyeceğim.
Gameloop çoğu oyunda kötü performans sergiliyor. Şahsen MEMU'dan PUBG Mobile oynadım, hiç öyle bir problem yaşamadım.Bence optimazsyon sorunudur emülatörde sıkıntı yok
GameLoop çoğu oyunda kötü performans sergiliyor. Şahsen MEMU'dan PUBG Mobile oynadım, hiç öyle bir problem yaşamadım.
Silip kuracağım gelişmeleri paylaşırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.