RTX 2060 sıcaklık değerleri

Şöyle bir video buldum mesela bu kasayla bile 75 dereceyi geçmiyorsa sizin kasanız ile daha iyi olabilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki sizi memnun edip hiç ayar yapmanıza bile gerek kalmayabilir tercih size kalmış.

Şöyle bir video buldum mesela bu kasayla bile 75 dereceyi geçmiyorsa sizin kasanız ile daha iyi olabilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Belki sizi memnun edip hiç ayar yapmanıza bile gerek kalmayabilir tercih size kalmış.

Bu videoda kasa iyi gözüküyor burada da 75 derece de seyrediyor kart güzel gibi. Bunu kenara not aldım. Biraz daha araştırıp kararımı vereceğim. EVGA modeli de NVIDIA'nın amiral gemisi o kartta uygun fiyatlara bulunabiliyor bazen.

.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı