RTX 2060 sistem 2000 stok 9600 TL!

BlackVcard

Kilopat
Merhabalar, Youtube'da videoyu gördüğüm için bu haberi paylaşma gereği duydum alacaklara hayırlı olsun birde sizin nezdinizde bu kampanya hakkında ne düşünürsünüz, stoklar baya fazla olduğu içinde çok çabuk tükenmeyecek.

PC Hocasının yayınladığı video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD: 9600 TL
Intel: 10000 TL

AMD sistem: PC HOCASI-GG6 AMD / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Intel sistem: PC HOCASI-GG6 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Son düzenleme:
Peki işlemciyi sistem ile birlikte aldıktan sonra satmak mantıklı olmaz mıydı? Ayrıca İntel sistem stokları tükendi mi emin değilim, tükenmemiş olabilir çünkü yayınlandığı gibi tıkladım muhtemelen başka bir sorun oluşmuştur. Evet yenilendi şimdi İntel sistemde stokta.

Merhaba, YouTube'da videoyu gördüğüm için bu haberi paylaşma gereği duydum alacaklara hayırlı olsun bir de sizin nezdinizde bu kampanya hakkında ne düşünürsünüz, stoklar bayağı fazla olduğu içinde çok çabuk tükenmeyecek.

PC hocasının yayınladığı video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD: 9600 TL.
Intel: 10000 TL.

AMD sistem: PC HOCASI-GG6 AMD / AMD Ryzen 5 4500 / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Intel sistem: PC HOCASI-GG6 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Intel sistem alınabilir bence fiyatı 600 dolar bile değil işlemcisi gayet iyi ekran kartı bir önceki nesil olsa da 2-3 sene daha iş görecektir.

Intel olan alınır R5 4500'ü almayı düşünenler bir 500'ü daha gözden çıkarsın daha düzgün bir işlemci alsınlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı