RTX 2060 sistem kaç TL eder?

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sistemi almıştım. Snowman X4 işlemci soğutucusuyla stok fanı değiştirdim. 2. el kaç TL eder?

Hocam 8.5k az değil mi? İlanlara bakıyorum 8 GB RAM'li olanlar bile 12K yazmış. İşlemci desen R5 2600 falan.

Değil, site ilanlarına çok güvenmeyin. GT 730 sistemler 6K civarında o ilanlara göre. Şu an sıfır olarak 11k bandında 3050 sistem var neden insanlar ikinci el 2060 sistem tercih etsin 12K'ya? Performanslı olsa bile "ikinci el" kilit nokta. O yüzden sıfır sistemlerden fiyat olarak uygun olmalı ki cazibesi olsun.

Değil, site ilanlarına çok güvenmeyin. GT 730 sistemler 6K civarında o ilanlara göre. Şu an sıfır olarak 11k bandında 3050 sistem var neden insanlar ikinci el 2060 sistem tercih etsin 12K'ya? Performanslı olsa bile "ikinci el" kilit nokta. O yüzden sıfır sistemlerden fiyat olarak uygun olmalı ki cazibesi olsun.

Hocam kaç TL altına inmemek mantıklıdır?

Hocam kaç TL altına inmemek mantıklıdır?

Sanıyorum ki garantileri hala duruyor, duruyorsa 8500 bandında koyabilirsiniz ufak tefek pazarlıklar sizin gönlünüzce tabii ama ben şu an için 8250 aşağısına koymazdım. Yarın durum nasıl olur bilemem. Piyasa yükselir mi, düşer mi? Parçalar garantisiz mi? Bu etkenlere göre yeniden revize edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı