S Serhan ansen Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #11 12 taklalı Bmw E60 dedi: Yazın yinede. Genişletmek için tıkla... Şimdi LoL de antrenman modun da denedim 200 e çıktı full ayarlarda normal maçta nolur bilmiyorum çok teşekkür ederim daha başka ne yapabilirim
12 taklalı Bmw E60 dedi: Yazın yinede. Genişletmek için tıkla... Şimdi LoL de antrenman modun da denedim 200 e çıktı full ayarlarda normal maçta nolur bilmiyorum çok teşekkür ederim daha başka ne yapabilirim
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #12 Serhan ansen dedi: Şimdi LoL de antrenman modun da denedim 200 e çıktı full ayarlarda normal maçta nolur bilmiyorum çok teşekkür ederim daha başka ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... İşlemciniz ısınıyorsa termal macununu değiştirebilirsiniz, dahada fazla bişey yapamazsınız.
Serhan ansen dedi: Şimdi LoL de antrenman modun da denedim 200 e çıktı full ayarlarda normal maçta nolur bilmiyorum çok teşekkür ederim daha başka ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... İşlemciniz ısınıyorsa termal macununu değiştirebilirsiniz, dahada fazla bişey yapamazsınız.
S Serhan ansen Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #13 12 taklalı Bmw E60 dedi: İşlemciniz ısınıyorsa termal macununu değiştirebilirsiniz, dahada fazla bişey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Değerleri yarın atsam size yardımci olurmusunuz ama FPS yine eskisi gibi olmadı da çünkü
12 taklalı Bmw E60 dedi: İşlemciniz ısınıyorsa termal macununu değiştirebilirsiniz, dahada fazla bişey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Değerleri yarın atsam size yardımci olurmusunuz ama FPS yine eskisi gibi olmadı da çünkü
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #14 Serhan ansen dedi: Değerleri yarın atsam size yardımci olurmusunuz ama FPS yine eskisi gibi olmadı da çünkü Genişletmek için tıkla... Olmaya çalışırım.
Serhan ansen dedi: Değerleri yarın atsam size yardımci olurmusunuz ama FPS yine eskisi gibi olmadı da çünkü Genişletmek için tıkla... Olmaya çalışırım.
S Serhan ansen Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #15 Çok sağolun ama düzelicek gibi değil yane akşam bütün oyunlarda değerleri aticam yane kart çok güçlü bir kart ilk aldığım da FPS ler uçuyordu ve ben çok temiz bakarım kullanırım gayet güçlü bir bilgisayar ama performans yerlerde
Çok sağolun ama düzelicek gibi değil yane akşam bütün oyunlarda değerleri aticam yane kart çok güçlü bir kart ilk aldığım da FPS ler uçuyordu ve ben çok temiz bakarım kullanırım gayet güçlü bir bilgisayar ama performans yerlerde