İrfan Aslan Centipat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #1 PC'nin ekran kartı RTX2060 ve işlemcisi i7 10. nesil fakat Growtopia'da çok kasıyor.
361229 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.731 Çözümler 13 6 Ekim 2021 #2 İrfan Aslan dedi: PC'nin ekran kartı RTX2060 ve işlemcisi i7 10. nesil fakat Growtopia'da çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka Growtopia'nın sorunu o. Çoklu yerlerde mi yoksa her yerde mi? Artı 0 Eksi
İrfan Aslan dedi: PC'nin ekran kartı RTX2060 ve işlemcisi i7 10. nesil fakat Growtopia'da çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... Kanka Growtopia'nın sorunu o. Çoklu yerlerde mi yoksa her yerde mi?
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 7 Ekim 2021 #3 Gt 210 sistemle en yüksek ayarda oynuyorum. Optimizasyon sorunu olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS İrfan Aslan Centipat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #4 361229 dedi: Kanka Growtopia'nın sorunu o. Çoklu yerlerde mi yoksa her yerde mi? Genişletmek için tıkla... Çoklu yerlerde 20FPS tek başımayken farm yapıyorsam FPS dropları oluyorr. Artı 0 Eksi
361229 dedi: Kanka Growtopia'nın sorunu o. Çoklu yerlerde mi yoksa her yerde mi? Genişletmek için tıkla... Çoklu yerlerde 20FPS tek başımayken farm yapıyorsam FPS dropları oluyorr.
Teknolog44 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Thinkpad T430 (corebooted.) i7 3720QM 16GB 1TB SSD Gentoo Linux (hardened, llvm, selinux, luks2, lvm,) Cinsiyet Erkek Meslek Cybersec. (Web Pentester/Bugbounter) 7 Ekim 2021 #5 İrfan Aslan dedi: PC'nin ekran kartı RTX2060 ve işlemcisi i7 10. nesil fakat Growtopia'da çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... O sistemlede Growtopia oynayanıda ne bileyim yani Growtopia'nın kendi sorunu bu arada. Artı 0 Eksi
İrfan Aslan dedi: PC'nin ekran kartı RTX2060 ve işlemcisi i7 10. nesil fakat Growtopia'da çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... O sistemlede Growtopia oynayanıda ne bileyim yani Growtopia'nın kendi sorunu bu arada.
KS KS İrfan Aslan Centipat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #6 Teknolog44 dedi: O sistemlede Growtopia oynayanıda ne bileyim yani Growtopia'nın kendi sorunu bu arada. Genişletmek için tıkla... Oyunu bıraktıracaklar ya başka oyun keyif vermiyor. Artı 0 Eksi
Teknolog44 dedi: O sistemlede Growtopia oynayanıda ne bileyim yani Growtopia'nın kendi sorunu bu arada. Genişletmek için tıkla... Oyunu bıraktıracaklar ya başka oyun keyif vermiyor.
Alpigo Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 384 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım İşleri İle Uğraş, Haber Sitesi Yazarı 7 Ekim 2021 #7 İrfan Aslan dedi: PC'nin ekran kartı RTX2060 ve işlemcisi i7 10. nesil fakat Growtopia'da çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... Growtopia'nın kendi sorunu. Teknolog44 dedi: O sistemlede Growtopia oynayanıda ne bileyim yani Growtopia'nın kendi sorunu bu arada. Genişletmek için tıkla... Herkes istediği oyunu oynar. Fark etmez yani. Bir oyunu sevmiştir devam edecektir, oyunun sevilecek yanı kalmadı ama. Artı 0 Eksi
İrfan Aslan dedi: PC'nin ekran kartı RTX2060 ve işlemcisi i7 10. nesil fakat Growtopia'da çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... Growtopia'nın kendi sorunu. Teknolog44 dedi: O sistemlede Growtopia oynayanıda ne bileyim yani Growtopia'nın kendi sorunu bu arada. Genişletmek için tıkla... Herkes istediği oyunu oynar. Fark etmez yani. Bir oyunu sevmiştir devam edecektir, oyunun sevilecek yanı kalmadı ama.
KS KS İrfan Aslan Centipat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #8 Bir de Growtopia'dayken CPU'nun 14% ünü kullanıyor bilmiyorum bir alakası var mı. Lütfen yardım edin delireceğim artık. Son düzenleme: 15 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
Bir de Growtopia'dayken CPU'nun 14% ünü kullanıyor bilmiyorum bir alakası var mı. Lütfen yardım edin delireceğim artık.