RTX 2060 sistemde Valorant'ta ani FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10
"Core performance boost" sekmesini "enabled" yap da kesin olsun, bazen BIOS'ta auto yazsa da aktif olmayabiliyor.
Hocam pc şuan hiç açılmıyor. Donuk

Dosya Ekleri

• image.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 32
Peki o zaman. Sistem önceden neden açılmadı merak ettim şimdi, ilginç.
Hocam şöyle bir kayıt aldım. Bakabilir misiniz ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yalnızca videonun ilk başına hafif düşmüş sanıyorum o da kayda başladığın an başlamış. Sonrasında daha iyi ilerliyor, pek sorun göremedim sen?

Yalnızca videonun ilk başına hafif düşmüş sanıyorum o da kayda başladığın an başlamış. Sonrasında daha iyi ilerliyor, pek sorun göremedim sen?
Hocam sorun zaten ani düşmeler. Bir anda FPS kaybı yaşıyorum. 600 700 lerden 350 lere düşüyor

Hocam sorun zaten ani düşmeler. Bir anda FPS kaybı yaşıyorum. 600 700 lerden 350 lere düşüyor

350'lere "düşüş" oyunla alakalı. 600-700 sabit kalması zaten imkansız. Round başlarken veya bir anda bazı efekler çizerken bu iniş çıkışların olması normal. Önemli olan 200 seviyesine düşmemesi çünkü bu işlemci ile çok rahat 240Hz kullanan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…