hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 8 Mart 2023 #21 kino dedi: Görünürde sıkıntı yok gibi. Sağ üstteki kutucuğa "core" yazıp çıkan sonuçları bir atsana. Genişletmek için tıkla... Buyur hocam Dosya Ekleri 1C0E0364-E4E2-40C4-AFB0-201FA1A748AB.jpeg 154,7 KB · Görüntüleme: 41
kino dedi: Görünürde sıkıntı yok gibi. Sağ üstteki kutucuğa "core" yazıp çıkan sonuçları bir atsana. Genişletmek için tıkla... Buyur hocam
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 8 Mart 2023 #22 hAllederiz dedi: Buyur hocam. Genişletmek için tıkla... "Core performance boost" sekmesini "enabled" yap da kesin olsun, bazen BIOS'ta auto yazsa da aktif olmayabiliyor.
hAllederiz dedi: Buyur hocam. Genişletmek için tıkla... "Core performance boost" sekmesini "enabled" yap da kesin olsun, bazen BIOS'ta auto yazsa da aktif olmayabiliyor.
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 8 Mart 2023 #23 kino dedi: "Core performance boost" sekmesini "enabled" yap da kesin olsun, bazen BIOS'ta auto yazsa da aktif olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam pc şuan hiç açılmıyor. Donuk Dosya Ekleri image.jpg 114,3 KB · Görüntüleme: 32
kino dedi: "Core performance boost" sekmesini "enabled" yap da kesin olsun, bazen BIOS'ta auto yazsa da aktif olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam pc şuan hiç açılmıyor. Donuk
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 8 Mart 2023 #24 hAllederiz dedi: Hocam pc şuan hiç açılmıyor. Donuk Genişletmek için tıkla... Hiç açılmıyor derken? Hiç start mı almıyor yoksa açılıp geri mi kapanıyor?
hAllederiz dedi: Hocam pc şuan hiç açılmıyor. Donuk Genişletmek için tıkla... Hiç açılmıyor derken? Hiç start mı almıyor yoksa açılıp geri mi kapanıyor?
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 9 Mart 2023 #25 kino dedi: Hiç açılmıyor derken? Hiç start mı almıyor yoksa açılıp geri mi kapanıyor? Genişletmek için tıkla... Tamam tamam hallettim. Sizin dediğiniz o yerde enabled yok. Disabled ve auto var. Bende autoya dokunmadım.
kino dedi: Hiç açılmıyor derken? Hiç start mı almıyor yoksa açılıp geri mi kapanıyor? Genişletmek için tıkla... Tamam tamam hallettim. Sizin dediğiniz o yerde enabled yok. Disabled ve auto var. Bende autoya dokunmadım.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 9 Mart 2023 #26 hAllederiz dedi: Tamam tamam hallettim. Sizin dediğiniz o yerde enabled yok. Disabled ve auto var. Bende autoya dokunmadım. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman. Sistem önceden neden açılmadı merak ettim şimdi, ilginç.
hAllederiz dedi: Tamam tamam hallettim. Sizin dediğiniz o yerde enabled yok. Disabled ve auto var. Bende autoya dokunmadım. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman. Sistem önceden neden açılmadı merak ettim şimdi, ilginç.
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 9 Mart 2023 #27 kino dedi: Peki o zaman. Sistem önceden neden açılmadı merak ettim şimdi, ilginç. Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle bir kayıt aldım. Bakabilir misiniz ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kino dedi: Peki o zaman. Sistem önceden neden açılmadı merak ettim şimdi, ilginç. Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle bir kayıt aldım. Bakabilir misiniz ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 9 Mart 2023 #28 hAllederiz dedi: Hocam şöyle bir kayıt aldım. Bakabilir misiniz ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yalnızca videonun ilk başına hafif düşmüş sanıyorum o da kayda başladığın an başlamış. Sonrasında daha iyi ilerliyor, pek sorun göremedim sen?
hAllederiz dedi: Hocam şöyle bir kayıt aldım. Bakabilir misiniz ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yalnızca videonun ilk başına hafif düşmüş sanıyorum o da kayda başladığın an başlamış. Sonrasında daha iyi ilerliyor, pek sorun göremedim sen?
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 9 Mart 2023 #29 kino dedi: Yalnızca videonun ilk başına hafif düşmüş sanıyorum o da kayda başladığın an başlamış. Sonrasında daha iyi ilerliyor, pek sorun göremedim sen? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun zaten ani düşmeler. Bir anda FPS kaybı yaşıyorum. 600 700 lerden 350 lere düşüyor
kino dedi: Yalnızca videonun ilk başına hafif düşmüş sanıyorum o da kayda başladığın an başlamış. Sonrasında daha iyi ilerliyor, pek sorun göremedim sen? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun zaten ani düşmeler. Bir anda FPS kaybı yaşıyorum. 600 700 lerden 350 lere düşüyor
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 9 Mart 2023 #30 hAllederiz dedi: Hocam sorun zaten ani düşmeler. Bir anda FPS kaybı yaşıyorum. 600 700 lerden 350 lere düşüyor Genişletmek için tıkla... 350'lere "düşüş" oyunla alakalı. 600-700 sabit kalması zaten imkansız. Round başlarken veya bir anda bazı efekler çizerken bu iniş çıkışların olması normal. Önemli olan 200 seviyesine düşmemesi çünkü bu işlemci ile çok rahat 240Hz kullanan var.
hAllederiz dedi: Hocam sorun zaten ani düşmeler. Bir anda FPS kaybı yaşıyorum. 600 700 lerden 350 lere düşüyor Genişletmek için tıkla... 350'lere "düşüş" oyunla alakalı. 600-700 sabit kalması zaten imkansız. Round başlarken veya bir anda bazı efekler çizerken bu iniş çıkışların olması normal. Önemli olan 200 seviyesine düşmemesi çünkü bu işlemci ile çok rahat 240Hz kullanan var.