RTX 2060 sisteme 2500TL monitör önerisi

Bütçe
2500 - 3000
Monitörü alıp elinde tutmiyacaksın malzeme kalitesini ne yapacaksın gerekli olan panel kalitesi.
Yani gel sende anlat
Dostum kulaktan dolma bilgiler ile ön yargılı yaklaşmayın. Orada herkes alınmaz yani şöyle düşün, bir üretici var aslında panel üretisi A firma olsun bu bir monitör üretiyor ve başka bir firma diyor ki A firması ben B markası olarak senin ürünlerinin satışını yapacağım. Lakin bu B firması yeni duyulmamış bir firma, halbuki bu firma hiç satış yapmamış ürünleri tanınmamış firma ama A firmasının ürettiği monitörü alıp B marka logosunu basıp alıyor. Yani uzun lafın kısası Xiaomi içinde aynı sorun düne kadar vardı bir başka marka için de önemli olan işlevsellik markası A mış B miş C miş bu beni ilgilendirmez. İçeriği ne ona bakarım.
 
Diyorum ki alınır mı alınmaz mı? Adam diyor ki yok işte alınmaz o fiyata daha iyisi var(yok) falan falan. Diyorum ki kullandın mı? Cevap yok. Yani kullanmadığın üründen nasıl memnun olmadın.

Övdünüzmü sövdünüzmü bilemedim.
 
AOC 27" C27G2ZU 240 Hz 0,5ms FreeSync2 Full HD Dp HDMI Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Fantazi istiyorsan 31 inç al. Onun dışında tavsiyem ya 27 inç kavisli 27G1 yada 500 tl bütçe artırıp tabiki Aoc 240 hz 0.5 ms almandır.
Kardeşim https://www.hepsiburada.com/monster...onitor-p-HBV0000121RIY?magaza=MONSTERNOTEBOOK bunu çok beğendim hem 2k hem 31.5" fps oyunları için nasıl olur.
 
O zaman almayım düz ekran alayım deneyimler daha iyi olduğunu söylüyorsa şunu çok beğendim https://www.hepsiburada.com/monster...onitor-p-HBV0000121RIY?magaza=MONSTERNOTEBOOK nasıl bir tercih olur.
Yani bence ya XL2411k yada Aoc 24g2u alın. Tek farkları biri tn biri ips panel. Ben 2411k kullanıyorum. Renk kaliteside Tn panele göre iyi. Tn panel ile ips farkı ips daha iyi renk görüntü. Tn daha hızlı bir deneyim. Aynı zamanda Xl2411k nın daha çok özelliği var diye biliyorum.
 

Geri
Yukarı