RTX 2060 Super almak mantıklı mıydı?

zachaer21

Hectopat
Daha fazla  
İyi mi etim kötü mü anlamadim çevrem bana diyor kazik yemişsin.
RX6600 vardi almadim onun yerine RTX 2060 Super 8 GB 256 bit kart aldim sizce iyi mi ettim?
Karti 5500 TL aldim bilgisayarcidan 2 hafta garantisi var iademi etsem ama oyunlarda iyi FPS aliyorum zaman varken değişsem mi yoksa iyi bir kart m? Geçen konu açmiştim RX 6600 almami istemişlerdi.

RX6600 vardi almadim onun yerine RTX 2060 Super 8 GB 256 bit kart aldim sizce iyi mi ettim?
Karti 5500 TL aldim bilgisayarcidan 2 hafta garantisi var iademi etsem ama oyunlarda iyi FPS aliyorum zaman varken değişsem mi yoksa iyi bir kart m? Geçen konu açmiştim RX 6600 almami istemişlerdi.
Kötü kart değil fakat rx6600 varken almak mantıklı olmamış. Ömrü bitti veya çok az kaldı. Geri verebilirseniz bence verin.

Oncelikle ''Bilgisayarcidan aldim 2 hafta garantisi var.'' kismindan direkt karti eledim. Hic guven olmaz o adamlara. RX6600 cok daha mantikli olacaktir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı