RTX 2060 Super Armor vs RTX 2060 Gaming Z

Kilgharrah

Hectopat
Arkadaşlar ben bu 2 ekran kartı arasında kaldım ve günlerdir forumlarda geziyorum. Kimisi Armor al soğutması çok iyi diyor, kimisi sakın Armor alma çok ısınıyor diyor. Gaming Z olayında ise, super Gaming X daha iyi olur elbet ama sistemimi Vatan Bilgisayar'dan toplayacağım için oradan seçiyorum parçaları. Orada da super Gaming X yok. Asıl sorum şu arkadaşlar. Ben hangi ekran kartını almalıyım. RTX 2060 Super Armor ya da RTX 2060 Gaming Z, olası diğer RTX 2060 kartlar için tavsiyelere açığım. (Vatan'da bulunması şartı ile)

Son düzenleyen: Moderatör:
1.5 senedir yenilenen Armor serisi 1660 Ti OC olanı kullanıyorum, aşağıdaki mesajımda da yeni Armor modelleriyle ilgili açıklama mevcut. Ben memnunum, ancak yine de RTX 2060 Super Armor sıcaklık testlerine Youtube'dan bir bakın derim.

Armor modeli GTX 1660 Ti ve ve RTX'lerde Gaming X'le neredeyse eş değer bir soğutma sağlıyor. Sadece fanlar biraz daha hızlı ve sesli dönüyor. Eski serilerle alakası kalmadı. Kendim de kullandığım için doğrulayabiliyorum. Ancak yine de kasadaki hava akışının orta/yüksek seviye olması gerekiyor, her ekran kartında olduğu gibi. İçeride sıcak hava kalırsa cozutacaktır. Gördüğüm tepe değer 68 derece. Genel olarak 65 derecelerde seyrediyor.

nvidia-png.617153

1.5 senedir yenilenen Armor serisi 1660 Ti OC olanı kullanıyorum, aşağıdaki mesajımda da yeni Armor modelleriyle ilgili açıklama mevcut. Ben memnunum, ancak yine de RTX 2060 Super Armor sıcaklık testlerine Youtube'dan bir bakın derim.
Sorunumun çözümünde yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı