RTX 2060 Super Sistem vs Ryzen 5 3600X Sistem

M. Onur NAR

Hectopat

AMD Ryzen 5 3600X 3.8 GHz 35MB AM4.
MSI B450M-A PRO Max 4133MHz (OC) DDR4 AM4 mATX.
INNO3D GeForce RTX2060 Super ıchıll X3 Ultra 8 GB 256Bit.
Crucial Ballistix 8 GB 3200MHz DDR4 CL16 X2.
Seagate Barracuda 1 TB 7200RPM 3.5"
Crucial P1 500 GB 1900/950 Mbps NVMe M.2.
FSP Hydro700 700W 80+ Bronze.

Sinerjiden topladığım sistemin AMD Ryzen 5 3600X stoğu tükenmiş. Ancak stok olduğu zaman yaklaşık 1600 küsur TL.
Toplam sistem fiyatı 9100 TL civarı olmakta.
Hangi sistemi seçmeliyim? GameGaraj'daki sistemin kasası hakkında fikri olan var mı ya da bu kasayı kullanan var mı?

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin kasasını kullanmadım ama buna benzer kasam var ve arkadaş da buradan aynı kasadan aldı zaten kasanın önü Full mesh hava akışı iyi.
Sistem oldukça iyi söylencek bir şey yok her şeyi iyi GameGaraj'ın kullandığı markalar iyi toplama ve montaj hakkında bilgin yoksa bunu alabilirsin.

Çok bir fark göremedim ama ben üsttekini alırdım. M2'den dolayı. Diğerleri sanırsam aynı PSU hariç. Soğutucu zaten kutusundan çıkıyor gerek yok bence.

Hatırlarsanız yazar mısınız?
AIGO/DARKFLASH Çin de çok önemli bir markaymış.
Çok bir fark göremedim ama ben üsttekini alırdım. M.2'den dolayı. Diğerleri sanırsam aynı PSU hariç. Soğutucu zaten kutusundan çıkıyor gerek yok bence.

Hatırlarsanız yazar mısınız?

Ama kullanan herkes çok memnun hatta şikayet okudum adamın dedigine göre PSU'dan ses çıkıyormuş hemen kasayı istemişler degiştirip resmini atmışlar degiştirdiklerine dair ben oradan aldım gelmesini bekliyorum.

Sistemin kasasını kullanmadım ama buna benzer kasam var ve arkadaş da buradan aynı kasadan aldı zaten kasanın önü Full mesh hava akışı iyi.
Sistem oldukça iyi söylencek bir şey yok her şeyi iyi GameGaraj'ın kullandığı markalar iyi toplama ve montaj hakkında bilgin yoksa bunu alabilirsin.

Yorumunuz için teşekkürler hocam.
AIGO/DARKFLASH Çin de çok önemli bir markaymış.

Ama kullanan herkes çok memnun hatta şikayet okudum adamın dedigine göre PSU'dan ses çıkıyormuş hemen kasayı istemişler degiştirip resmini atmışlar degiştirdiklerine dair ben oradan aldım gelmesini bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı