RTX 2060 Super ve Ryzen 5 3600 sistem nasıl?

Katılım
9 Haziran 2018
Mesajlar
1.436
Makaleler
2
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yakında PC toplayacağım, yaklaşık 10-15 gün sonra. Bu sistemde bir eksik var mı?
Not 1: Kulaklık ve Mousepad'e ihtiyacım var diye alıyorum.
Not 2: Mouse hediye geliyor monitör yanında.
Not 3: Hard disk almayacağım 1TB M.2 yeterli.

Screenshot_355.png


Screenshot_356.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bellek 16 GB dikkat ederseniz 2 tane aldım ondan, kısmaya gerek yok bütçeyi 1 tık daha yükseltirim anakartı. Kaliteli ekipmanlar kullanmak istiyorum biraz. Arctis 3 vardı ama bozuldu hazır elimde bütçe varken alayım dedim arctis 7.
Mousepad ve kulaklığa vereceğiniz paradan kısıp bellek ve anakartı yükseltin. Anakart en azından B450 olsun, bellek 16 GB olmalı ki, ekran kartına hakaret olmasın.
Anakartı b450 yapın. Ramler zaten 16gb sıkıntı yok, yeterli. Ekran kartı olarak ben 5700xt öneririm. O kasayı önermem, ileride atx anakart takmak isterseniz takamazsınız.
Farkındayım hocam ama yerim yok fazla. :D Bir de amd kullanmak istemiyorum amd pek sevmem evet iyi performans var ama dlss ve RTX'den yararlanmak istiyorum.
 
Hocam bellek 16 GB dikkat ederseniz 2 tane aldım ondan, kısmaya gerek yok 1 tık daha yükseltirim anakartı. Kaliteli ekipmanlar kullanmak istiyorum biraz. Arctis 3 vardı ama bozuldu hazır elimde bütçe varken alayım dedim arctis 7.


Farkındayım hocam ama yerim yok fazla. :D Bir de amd kullanmak istemiyorum amd pek sevmem evet iyi performans var ama dlss ve RTX'den yararlanmak istiyorum.
O zaman mATX bir b450 anakart kullanın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı