RTX 2060 Super Ventus GP ile Ryzen 5 5600X alınır mı?

Bu AMD sevdası ne acaba hocam çocuk alınır mı? Demiş sis gelmiş sistem öneriyorsunuz ve AMD kullanmış biri olarak RX 6800 XT kullandım R7 5800X le sürücüleri kuramadım 92 derece Valorant oynadım sonra 2060 Ti'ye geçtim Valorant da fan çalıştırmaya gerek duymuyor.

Hocam benim kuzenim kullanıyor çok iyi bence gayet güzel.

Burada çok boş konuşan gördüm ama bu kadarını tahmin bile edemezdim. Merhaba NVIDIA çalışanı. Ama kasayı fansız kullanan NVIDIA çalışanı.

Hiç kullandın mı 21 yaşında grafik yazılımıyla uğraşıyor o kuzenim ne konuşuyorsun RX 550 de kullandım bir o sağlam çıktı.

Dostum RX 500 serisinde zaten kronik sorun diye biliyorum. RX 6000 serisinde bu sorunlar artık çözülebiliyor. RX 6600 alsam sorun yaşıyorum diye illa iademi etmem gerek? Çözüm ararsan çözülüyor artık bu sorunlar.

Dostum RX 500 serisinde zaten kronik sorun diye biliyorum. RX 6000 serisinde bu sorunlar artık çözülebiliyor. RX 6600 alsam sorun yaşıyorum diye illa iademi etmem gerek? Çözüm ararsan çözülüyor artık bu sorunlar.

Hocam 92 derece oynuyorum iade süresi geçecekti 1 ay elimde kaldı kart her türlü çözümü denedim.

Bu AMD sevdası ne acaba hocam çocuk alınır mı? Demiş sis gelmiş sistem öneriyorsunuz ve AMD kullanmış biri olarak RX 6800 XT kullandım R7 5800X le sürücüleri kuramadım 92 derece Valorant oynadım sonra 2060 Ti'ye geçtim Valorant da fan çalıştırmaya gerek duymuyor.
Upgrade yapmayı düşünüyorum demiş, ben ise daha iyi bir duo önerdim. Sizin erkan kartınızda veya kasanızda sorun varsa Amd'nin suçu ne. RX6600 boşta 29-30 derece, oyunda 65 dereceyi geçmiyor.

Upgrade yapmayı düşünüyorum demiş, ben ise daha iyi bir Duo önerdim. Sizin erkan kartınızda veya kasanızda sorun varsa AMD'nin suçu ne. RX6600 boşta 29-30 derece, oyunda 65 dereceyi geçmiyor.

6700XT ile overlocklu 60 dereceyi görmüyorum Warzone 2.0 da Valorant oynayıpta 97 derece diyen insanı kale almaya gerek yok 2023 deyiz artık yeter sıktı yani bunlar RX550 ile aynı yaşta insanlar konuşup duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı