KrisaF Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 492 Çözümler 1 16 Ağustos 2022 #11 Lextios dedi: Hocam YouTube videosunda beslediğini söylüyor yanlış hatırlamıyor isem. Hocam ben şanssızım çok düşük o şans AMD'de yine karşıma çıkar bilgisayarı kırarım güvenemiyorum işlemcisini bilemem ama. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 2060 kullanıyorum işlemcim 1600 AF almadan önce YouTube'da cogu oyunda besledigini söylüyordu ekran kartından tam performans almak isterseniz bir tık yükseltin derim.
Lextios dedi: Hocam YouTube videosunda beslediğini söylüyor yanlış hatırlamıyor isem. Hocam ben şanssızım çok düşük o şans AMD'de yine karşıma çıkar bilgisayarı kırarım güvenemiyorum işlemcisini bilemem ama. Genişletmek için tıkla... Hocam bende 2060 kullanıyorum işlemcim 1600 AF almadan önce YouTube'da cogu oyunda besledigini söylüyordu ekran kartından tam performans almak isterseniz bir tık yükseltin derim.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 16 Ağustos 2022 #12 Kötü.