RTX 2060 ve AMD R5 1600 darboğaz yapar mı?

Maalesef işlemci alacak kadar param yok, bu darboğaz çok yüksek derecelerde mi olur?

Ryzen 5 1600 2.el 700 TL'den başlıyor 700 TL'ye satıp 300 TL daha ekleyip 2.el 2600 alabilirsiniz.

Maalesef işlemci alacak kadar param yok, bu darboğaz çok yüksek derecelerde mi olur?

Ekran kartı kullanım yüzdesinden anlarsın. Kimi oyunda olmaz kimisinde fazla olur vesaire. Ben 2023 ve sonrasını baz azalarak konuşuyorum DLSS'i kökleyip 60 FPS alayım desen bile o işlemci "ağam ben 50'den fazla çizdiremem" derse tıkanırsın.

İdare edilebilir, 2600 ile 2060s var sistemimde. CP77 oynarken ray tracing açınca işlemci aynen @kino 'nun bahsettiği gibi sağa sola yuvarlanıyor, 30-50FPS arasında kalıyor. 144Hz monitörüm var, çoğu oyunda işlemci tarafından sınırlanıyorum. Ama büyük sıkıntı değil, birçok oyunda işlemciye yüklenen birkaç ayarı kısıp makul FPS'lerde oynayabiliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hata olmasın o zaman burada bir sürü oyunun testi var kafana yatarsa uğraşma bir süre sonra bakarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı