Chasmboiii Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #11 Yayın ayarlarında bir sıkıntı olabilir mi ekran yakalayıcıya geçince ciddi FPS düşüşleri oluyor.
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.714 Çözümler 11 12 Mayıs 2021 #12 Chasmboiii dedi: Yayın ayarlarında bir sıkıntı olabilir mi ekran yakalayıcıya geçince ciddi FPS düşüşleri oluyor. Genişletmek için tıkla... Yayın ayarlarında olacağını sanmıyorum, siz kendiniz dediniz ekran kartının %70'ini kullanıyormuşsunuz
Chasmboiii dedi: Yayın ayarlarında bir sıkıntı olabilir mi ekran yakalayıcıya geçince ciddi FPS düşüşleri oluyor. Genişletmek için tıkla... Yayın ayarlarında olacağını sanmıyorum, siz kendiniz dediniz ekran kartının %70'ini kullanıyormuşsunuz
Chasmboiii Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #13 Bugün Streamlabs üzerinden yayın yapmayı denedim Minecraft'ta 30FPS'leri gördüm düz OBS'ye geçince bu değerler düzeliyor.
Bugün Streamlabs üzerinden yayın yapmayı denedim Minecraft'ta 30FPS'leri gördüm düz OBS'ye geçince bu değerler düzeliyor.