KMDS Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #11 liera dedi: Monster kasasından dolayı alınacak bir marka değil ve gereksiz pahalı. Genişletmek için tıkla... kasası derken ne demek istediğiniz? ısınma sorunları mı?
liera dedi: Monster kasasından dolayı alınacak bir marka değil ve gereksiz pahalı. Genişletmek için tıkla... kasası derken ne demek istediğiniz? ısınma sorunları mı?
liera Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 603 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060 Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #12 KMDS dedi: Kasası derken ne demek istediğiniz? Isınma sorunları mı? Genişletmek için tıkla... MSI GL kasasını kullanıyor kaliteli anlamında söyledim.
KMDS dedi: Kasası derken ne demek istediğiniz? Isınma sorunları mı? Genişletmek için tıkla... MSI GL kasasını kullanıyor kaliteli anlamında söyledim.
irfantr452 Picopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 920 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri i512450H RTX3050 4GB 32GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek İş arıyor 4 Eylül 2025 #13 En mantıklısı 2060 almak.
KMDS Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #14 liera dedi: MSI GL kasasını kullanıyor kaliteli anlamında söyledim. Genişletmek için tıkla... anlamadım "Monster kasasından dolayı alınacak bir marka değil" demek kasanın kötü olduğu anlamına gelmiyor mu?
liera dedi: MSI GL kasasını kullanıyor kaliteli anlamında söyledim. Genişletmek için tıkla... anlamadım "Monster kasasından dolayı alınacak bir marka değil" demek kasanın kötü olduğu anlamına gelmiyor mu?
liera Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 603 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060 Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #15 KMDS dedi: Anlamadım "Monster kasasından dolayı alınacak bir marka değil" demek kasanın kötü olduğu anlamına gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ay bu konuyamı yazmışım Slayer MSI GL kasa kullanıyor konular karışmış hocam Monster'in kasası evet kötü.
KMDS dedi: Anlamadım "Monster kasasından dolayı alınacak bir marka değil" demek kasanın kötü olduğu anlamına gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ay bu konuyamı yazmışım Slayer MSI GL kasa kullanıyor konular karışmış hocam Monster'in kasası evet kötü.
KMDS Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #16 liera dedi: Ay bu konuyamı yazmışım Slayer MSI GL kasa kullanıyor konular karışmış hocam Monster'in kasası evet kötü. Genişletmek için tıkla... tekrar sorayım ozaman kasası kötü derken ne anlamda kötü soğutmasımı kötü?
liera dedi: Ay bu konuyamı yazmışım Slayer MSI GL kasa kullanıyor konular karışmış hocam Monster'in kasası evet kötü. Genişletmek için tıkla... tekrar sorayım ozaman kasası kötü derken ne anlamda kötü soğutmasımı kötü?
liera Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 603 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060 Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #17 KMDS dedi: Tekrar sorayım o zaman kasası kötü derken ne anlamda kötü soğutmasımı kötü? Genişletmek için tıkla... Evet. Anakartıda çok ısınıyor Abra için konuşuyorum.
KMDS dedi: Tekrar sorayım o zaman kasası kötü derken ne anlamda kötü soğutmasımı kötü? Genişletmek için tıkla... Evet. Anakartıda çok ısınıyor Abra için konuşuyorum.
KMDS Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #18 liera dedi: Evet. Anakartıda çok ısınıyor Abra için konuşuyorum. Genişletmek için tıkla... excaliburun g870leri nasıl? herhangibir kroniği var mı?
liera dedi: Evet. Anakartıda çok ısınıyor Abra için konuşuyorum. Genişletmek için tıkla... excaliburun g870leri nasıl? herhangibir kroniği var mı?
liera Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 603 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060 Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #19 KMDS dedi: Excalibur'un G870LERI nasıl? Herhangi bir kroniği var mı? Genişletmek için tıkla... 3 yıldır kullanıyorum 4060 olan modeli soğutması güzel ısınmıyor ben memnunum ama çok şikayet var sanırım şans biraz
KMDS dedi: Excalibur'un G870LERI nasıl? Herhangi bir kroniği var mı? Genişletmek için tıkla... 3 yıldır kullanıyorum 4060 olan modeli soğutması güzel ısınmıyor ben memnunum ama çok şikayet var sanırım şans biraz
KMDS Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #20 liera dedi: 3 yıldır kullanıyorum 4060 olan modeli soğutması güzel ısınmıyor ben memnunum ama çok şikayet var sanırım şans biraz Genişletmek için tıkla... 28kya 2.el satılıyor 4060lı modeli 4ay garantisi kalmış üni için alınır mı sizce?
liera dedi: 3 yıldır kullanıyorum 4060 olan modeli soğutması güzel ısınmıyor ben memnunum ama çok şikayet var sanırım şans biraz Genişletmek için tıkla... 28kya 2.el satılıyor 4060lı modeli 4ay garantisi kalmış üni için alınır mı sizce?