2. el konusunda hem ailem izin vermiyor hem güvenemiyorum.2. elden rtx 3060'ı 8 ay garantiye (param güvende) 6500 tlye alabilirsiniz rtx 2060 fiyatına zaten ve işlemciyi r5 3500 ya da r5 2600,r3 3300x yapabilirsiniz isterseniz 2. el alın işlemciyi
rtx 2060 ı ikinci el almanız daha iyi olur 4.200e alıp belki anakartı değiştirebilirsinizHocam anakartım Asus H81M-K anakart değiştiremem. Anakartımın desteklediği en güçlü işlemci Intel Core i7-4790.
testlerini yapabiliyorsunuz sahibinden güvenilir2. el konusunda hem ailem izin vermiyor hem güvenemiyorum.
bide hepsi apram guvende2. el konusunda hem ailem izin vermiyor hem güvenemiyorum.
bide hepsi param guvende2. el konusunda hem ailem izin vermiyor hem güvenemiyorum.
Hocam ailem izin vermiyor öbür türlü zaten 2.el almıştım.rtx 2060 ı ikinci el almanız daha iyi olur 4.200e alıp belki anakartı değiştirebilirsiniz
testlerini yapabiliyorsunuz sahibinden güvenilir
bide hepsi apram guvende
Hocam bir de zaten rtx 2060 gtx 1660 ti fiyatında.rtx 2060 ı ikinci el almanız daha iyi olur 4.200e alıp belki anakartı değiştirebilirsiniz
testlerini yapabiliyorsunuz sahibinden güvenilir
bide hepsi apram guvende
bide hepsi param guvende
cuda çekirdeği kaç ? 1500 rtx 2060 kaç 1920Hocam ailem izin vermiyor öbür türlü zaten 2.el almıştım.
Hocam bir de zaten rtx 2060 gtx 1660 ti fiyatında.
GTX 1660 Ti'ın cuda çekirdeği 1536, RTX 2060'ın 1920. Bu arada ikna olmuyor denedim.cuda çekirdeği kaç ? 1500 rtx 2060 kaç 1920
ikna etmeye çalışın
AMD tarafında da FSR var. DLSS 3 ve FG gayet iyi ama 2000 ve 3000 serisinde yok maalesef. DLSS 2'nin de pek bir olayı yok. Ayrıca render gibi işlerle uğraşmayacaksa CUDA çekirdeklerinin pek bir önemi yok. Bu arada AMD'nin sürücüsü daha detaylı olmalı.eğer dlss ve nvidianın detaylı sürücülerini kullanmak istersen nvdiayı ama saf güçte rx 6600 elbette geçiyor
eğer ağır bir render yapıyorsa evet rtx 3060 alması uygundur ancak çokta gerek yok
elbette tercih meselesi rtx 2060ın dlss,detaylı sürücüleri ve fazla cuda çekirdeği var.
malesef hayır amdnin sürücüleri detaylı değil bizzat kullanıyorum ve bana hiç yardımcı olmuyor,arkadaşta render ile uğraşacağını söylüyor rtx 2060 alsa üzülmez tabi performansı rx 6600den düşük olur ancak çokta bir farkları yok en devasa fark 40 fpsAMD tarafında da FSR var. DLSS 3 ve FG gayet iyi ama 2000 ve 3000 serisinde yok maalesef. DLSS 2'nin de pek bir olayı yok. Ayrıca render gibi işlerle uğraşmayacaksa CUDA çekirdeklerinin pek bir önemi yok. Bu arada AMD'nin sürücüsü daha detaylı olmalı.
"Detaylı" kelimesi kişiden kişiye değişir. Ayrıca detayıyla kaç kişi uğraşabilir? Ben dahil çoğu kişi anlamaz ekran kartı ayarından. Bir de argüman bulamayan sürücüden laf atıyor. Sanki NVIDIA'nın süper sürücüleri var. 2060 eski bir kart ve sıfır almak pek mantıklı değil. Biraz daha para biriktirip RTX 4060 almak daha iyi olur.maalesef hayır amd'nin sürücüleri detaylı değil bizzat kullanıyorum ve bana hiç yardımcı olmuyor,arkadaşta render ile uğraşacağını söylüyor rtx 2060 alsa üzülmez tabi performansı rx 6600'den düşük olur ancak çok da bir farkları yok en devasa fark 40 fps.
yahu kardeşim sen anlamıyormusun adam render yapacağını yapıyor ayrıca argüman bulamıyorsun kimse ekran kartı ayarından anlamaz diyorsun asıl sen bir şey bulamadınki bunu diyorsun, technopat ne diye kuruldu kimse nvdia denetim masası ayarları diye konu açmaz dimi amd fanboyu"Detaylı" kelimesi kişiden kişiye değişir. Ayrıca detayıyla kaç kişi uğraşabilir? Ben dahil çoğu kişi anlamaz ekran kartı ayarından. Bir de argüman bulamayan sürücüden laf atıyor. Sanki NVIDIA'nın süper sürücüleri var. 2060 eski bir kart ve sıfır almak pek mantıklı değil. Biraz daha para biriktirip RTX 4060 almak daha iyi olur.
GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (46NSL8MD9NXV) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.www.gaming.gen.tr
keşke ikna olsaydı 4000 serisi sistemi 17kya kapatırdıkGTX 1660 Ti'ın cuda çekirdeği 1536, RTX 2060'ın 1920. Bu arada ikna olmuyor denedim.
yahu kardeşim sen anlamıyormusun adam render yapacağını yapıyor ayrıca argüman bulamıyorsun kimse ekran kartı ayarından anlamaz diyorsun asıl sen bir şey bulamadın ki bunu diyorsun, technopat ne diye kuruldu kimse nvdia denetim masası ayarları diye konu açmaz dimi amd fanboyu.