B Birbilen Femtopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #1 Valorant gibi oyunlarda videolara göre daha düşük FPS alıyorum ve çok izlekli görselleştirme ayarı bulunmuyor.
Valorant gibi oyunlarda videolara göre daha düşük FPS alıyorum ve çok izlekli görselleştirme ayarı bulunmuyor.
flytx Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer NewYork/Queens 6 Mart 2021 #2 Kardeşim grafikleri yüksek yaparsan olur tabii, performans alamazsın. Bende de var 2060. yüksek ayarlar 60, orta ayarlar 360 ve küçük ayarlar 600.
Kardeşim grafikleri yüksek yaparsan olur tabii, performans alamazsın. Bende de var 2060. yüksek ayarlar 60, orta ayarlar 360 ve küçük ayarlar 600.
umıtozdogan Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT - Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2021 #3 Fps ayarınız Vsync olarak açık kalmış olabilir. Ya da Pil ayarlarından Performans odaklı yapabilirsiniz.
Fps ayarınız Vsync olarak açık kalmış olabilir. Ya da Pil ayarlarından Performans odaklı yapabilirsiniz.
Kunkka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 1.423 Çözümler 4 Yer Dire 6 Mart 2021 #4 flytx dedi: Krdşm grafikleri yüksek yaparsana tabii performans alamazsın bende de var 2060 yüksek ayarlar 60 orta ayarlar 360 küçük ayarlar 600. Genişletmek için tıkla... Ne anlatıyorsun arkadaşım? Ben RX590 ile Ultra'da 200 civarı alıyorum. Birbilen dedi: Valorant gibi oyunlarda videolara göre daha düşük FPS alıyorum ve çok izlekli görselleştirme ayarı bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar düşük alıyorsunuz? Bazı videolar OC'lu olabiliyor.
flytx dedi: Krdşm grafikleri yüksek yaparsana tabii performans alamazsın bende de var 2060 yüksek ayarlar 60 orta ayarlar 360 küçük ayarlar 600. Genişletmek için tıkla... Ne anlatıyorsun arkadaşım? Ben RX590 ile Ultra'da 200 civarı alıyorum. Birbilen dedi: Valorant gibi oyunlarda videolara göre daha düşük FPS alıyorum ve çok izlekli görselleştirme ayarı bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Ne kadar düşük alıyorsunuz? Bazı videolar OC'lu olabiliyor.
B Birbilen Femtopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #5 flytx dedi: Kardeşim grafikleri yüksek yaparsan olur tabii, performans alamazsın. Bende de var 2060. yüksek ayarlar 60, orta ayarlar 360 ve küçük ayarlar 600. Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda oynuyorum Kunkka dedi: Ne anlatıyorsun arkadaşım? Ben RX590 ile Ultra'da 200 civarı alıyorum. Ne kadar düşük alıyorsunuz? Bazı videolar OC'lu olabiliyor Genişletmek için tıkla... Ölüm maçlarında 130 120 normal maçlarda 150 umıtozdogan dedi: FPS ayarınız V-Sync olarak açık kalmış olabilir. Ya da Pil ayarlarından Performans odaklı yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Genel olarak ekran kartım 400'e sabitlesem bile her zaman %40'ını kullanıyor ondan olabilir nereden düzeltebilirim acaba sizin söyledeiğiniz ayarları? Son düzenleme: 6 Mart 2021
flytx dedi: Kardeşim grafikleri yüksek yaparsan olur tabii, performans alamazsın. Bende de var 2060. yüksek ayarlar 60, orta ayarlar 360 ve küçük ayarlar 600. Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda oynuyorum Kunkka dedi: Ne anlatıyorsun arkadaşım? Ben RX590 ile Ultra'da 200 civarı alıyorum. Ne kadar düşük alıyorsunuz? Bazı videolar OC'lu olabiliyor Genişletmek için tıkla... Ölüm maçlarında 130 120 normal maçlarda 150 umıtozdogan dedi: FPS ayarınız V-Sync olarak açık kalmış olabilir. Ya da Pil ayarlarından Performans odaklı yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Genel olarak ekran kartım 400'e sabitlesem bile her zaman %40'ını kullanıyor ondan olabilir nereden düzeltebilirim acaba sizin söyledeiğiniz ayarları?
flytx Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer NewYork/Queens 6 Mart 2021 #6 Kunkka dedi: Ne anlatıyorsun arkadaşım? Ben RX590 ile Ultra'da 200 civarı alıyorum. Ne kadar düşük alıyorsunuz? Bazı videolar OC'lu olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kanka CYBERPUNK
Kunkka dedi: Ne anlatıyorsun arkadaşım? Ben RX590 ile Ultra'da 200 civarı alıyorum. Ne kadar düşük alıyorsunuz? Bazı videolar OC'lu olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kanka CYBERPUNK