RTX 2060 ve R5 5600'lü sistem Valorant'ta stabil FPS vermiyor

İşletim sistemi
Windows 11

Enes XD

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 | MSI B450M-A PRO MAX | RTX 4070 SUPER | HyperX Cloud II | Logitech G Pro X Superlight | Asus TUF | Gamepower Warlock Compact
RAM
2x 8
SSD veya HDD modeli
Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB
Ekran kartı
Asus Rog Strix RTX 2060 OC
Anakart
B450M
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba, başlıktan anlaşıldığı üzere stabil bir FPS alamıyorum çok değişken. Başka bir sistem toplama videosu izledim. Fakat o yüksek ayarlarda 380 350 FPS vs. alıyor. Yani stabil ama ben mesela 500 alırken 350ye düşüyor. 350'den 280 400'e falan. Çok değişken. Video kaydı bırakıyorum. Bunun gibi bir şey oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normal değerler dalgalanması normal.
Peki, başka bir şey sorucam benim mesela o klipte oyuna girdiğim zaman ölüm kalımda bile 600 700fps i görüyordum şuan görmüyorum niye o zaman öyleydi şimdi değil dün yaşandı bu olay arada sırada nadiren 1 ayda bir 600 fps görüyorum gezerken

Peki, başka bir şey sorucam benim mesela o klipte oyuna girdiğim zaman ölüm kalımda bile 600 700fps i görüyordum şuan görmüyorum niye o zaman öyleydi şimdi değil dün yaşandı bu olay arada sırada nadiren 1 ayda bir 600 fps görüyorum gezerken
Hocam map'te farklı yerlerde farklı FPS'leri alabiliyorsunuz. Aşağıya veya yukarı baktığınızda FPS ciddi derecede artabiliyor. Map'teki bazı konumlarda eşya veya texture sayısı az olduğundan daha fazla FPS verebilir.

Peki, başka bir şey soracağım benim mesela o klipte oyuna girdiğim zaman ölüm kalımda bile 600 700FPS'i görüyordum şu an görmüyorum niye o zaman öyleydi şimdi değil dün yaşandı bu olay arada sırada nadiren 1 ayda bir 600 FPS görüyorum gezerken.

Mapten mape değişiklik gösterebilir oyun güncelleyincede fark edebiliyor zaten monitör Hz değerini görüyorsun 165 varsa 165FPS olarak görüceksin çok kafana takma.

Hocam map'te farklı yerlerde farklı FPS'leri alabiliyorsunuz. Aşağıya veya yukarı baktığınızda FPS ciddi derecede artabiliyor. Map'teki bazı konumlarda eşya veya texture sayısı az olduğundan daha fazla FPS verebilir.
Hayır ben test amaçlı çok fazla ölüm kalım attım son 2 haftada ama aynı mapte bu kadar çok alamamıştım hiç şuanda belki o akdar alıyorumdur girip bakmadım neyse takmayacam kafaya bir sorun yoksa eyv

Yeni konular

Geri
Yukarı