RTX 2060 ve Ryzen 7 2700X Düşük FPS Sorunu

WtcNFan

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Yeni toplamış olduğum bilgisayarım YouTube'daki oyun testlerinde görünen FPS'den daha az bir FPS veriyor. Nasıl düzeltebilirim ya da sorun nedir? Şimdiden teşekkürler.

Bilgisayar Özellikleri:
  • Anakart: MSI X470 Gaming Pro carbon
  • RAM'ler: Corsair Vengeance 3200MHZ 16 GB RAM (8X2)
  • Ekran Kartı: MSI 2060 Gaming Z
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X
  • Güç Kaynağı: Thermaltake 600W RGB
  • Monitör: AOC C24G1 144Hz 1ms

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi testler? Her videoda aynı sorun mu var yoksa sadece bir videoya dayanarak mı söylüyorsunuz?

Aşağıda bıraktığım videoya dayanarak söylüyorum.Şuan bilgisayarım yeni olduğu için sadece League of Legends yükleme şansı buldum ve FPS'imi orada değerlendirdim.YouTube'da maalesef RTX 2060 ile Ryzen 7 2700X'in bir arada olan League of Legends testi bulamadım.Fakat buna yakın olan Ryzen 5 2600 ile RTX 2060'ın testini bulabildim ve videoda kullanılan donanımdan daha iyi donanımım olduğunu fark ettim ve videoda alınan FPS'in maksimum 220 minimum 165 olduğunu gördüm fakat benim şuan ki bilgisayarım ile aldığım FPS 200 maksimum - 125 minimum (maksimum ayarlarda) arasıdır sebebi nedir acaba ?
Videoyu buraya bırakıyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(Dakika 12.09'da max ayarlar ile test başlıyor bakabilirsiniz.)
(Videoda kullanılan donanım açıklamada bulunuyor bakabilirsiniz.)

Son düzenleme:
  • "Windows Sürümünüz" güncel mi?(1903)
  • "BIOS Sürümünüz" güncel ve XMP açık mı?
  • RAM'ler DUAL takılı mı?(1-3, 2-4)
  • Chipset sürücünüz güncel mi?
  • Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp güncel temiz bir kurulum yaptınız mı?
  • Afterburner ile değerleri paylaşmanız daha iyi olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…