RTX 2060 vs 2060 Super vs 2070

RTX 3060 bu ayın sonunda çıkacakmış. Beklemenizi öneririm.
Hocam beklerim beklemeye de herkes bişi diyor. Stoklar fırsatçılar falan derken. Bi an önce sistemi kurup yayın vs başlamak istiyorum. Kesin olarak bu ay sonu çıkar mı peki?

Hocam beklerim beklemeye de herkes bişi diyor. Stoklar fırsatçılar falan derken. Bi an önce sistemi kurup yayın vs başlamak istiyorum. Kesin olarak bu ay sonu çıkar mı peki?
Şubat sonu çıkacak diyorlar. Şu an 2000 serisi fiyatını haketmiyor. Paranız boşa gider.

Hocam beklerim beklemeye de herkes bir şey diyor. Stoklar fırsatçılar falan derken. Bir an önce sistemi kurup yayın vs başlamak istiyorum. Kesin olarak bu ay sonu çıkar mı peki?

Yayın yapamazsın, uzun süre yapan görmedim böyle söyliyerek elbet bıkıp oyun oynamaya geçeceksiniz o yüzden 3000 serisi. Beklemiyeceksen bir daha diyorum bence hepsi alınabilir.

Beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey yok bence, 2060 var sadece 4000 liraya o da o fiyatı hak etmiyor. Diğerleri 6 lira civarı o fiyata da 2070 Super varken diğerlerine bakılmaz zaten.
Hocam şubat sonuna kadar çok zaman var gibi geliyor ya. Bi an önce sistemi dizip işlerimi yapmak istiyorum. O zamana kadar ekran kartları gelir mi. Gelse de fiyat ne olur. Vesaire vesaire. Herkes bekle diyor çok arada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…