RTX 2060 vs GTX 1070

Bütçe
2500 TL
Şimdi bana da RTX 2060 almak daha mantıklı geldi ama darboğaz sorununu nasıl çözeceğim?

Onun çözümü grafikleri yüksekte tutmak, olmuyorsa CPU yükseltilecek. CPU yükseltmeyi anakart desteklemiyorsa anakart da yükseltilecek. Darboğaz çok olmazsa idare edersiniz.

RTX 2060 çoğu oyunda yüksek FPS alıyor mu? Mesala 150 FPS alacağıma 120 FPS alsam sıkıntı olmaz. Bir de kaç FPS kaybım var? Ona göre RTX 2060 tercih edeceğim.

RTX 2060 çoğu oyunda yüksek FPS alıyor mu? Mesela 150 FPS alacağıma 120 FPS alsam sıkıntı olmaz. Bir de kaç FPS kaybım var? Ona göre RTX 2060 tercih edeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube'da şöyle bir karşılaştırma videosu var. Belki fikir verir.

Benim fikrim, fark az bile olsa her türlü 2060. Sebebi ise iki gün sonra illaki sistem güncellemek zorunda kalacaksınız. Bu durumda sizi 2060 daha uzun süre götürür.

RTX 2060 çoğu oyunda yüksek FPS alıyor mu? Mesala 150 FPS alacağıma 120 FPS alsam sıkıntı olmaz. Bir de kaç FPS kaybım var? Ona göre RTX 2060 tercih edeceğim.
2060 ile 1070 benzer güç tüketimlerine sahip,2060 ın performansın yanında güncellik, RT ve DLSS vs. avantajları mevcut.
1070 muadili kartlara göre yeni oyunlarda eski mimarisinden dolayı daha düşük performans sergilemekte.
2060 her türlü daha iyi bir seçenek.

Çoğu oyundan kastınız ne?
Örnek: Cyberpunk, Warzone 2, RDR 2 diyecektim. Tam yazarken @dinkulturuogretmeni istediğim videoyu attı. Kararımı verdim, RTX 2060 alacağım ama biraz daha para biriktirmem gerekiyor. Neyse son olarak birkaç sorum kaldı. DLSS açsam kaybettiğim FPS'yi geri kazanabilir miyim? Bir de kasam Corsair spec 04 bu kasaya RTX 2060 sığar mı?

Örnek: Cyberpunk, Warzone 2, RDR 2 diyecektim. Tam yazarken @dinkulturuogretmeni istediğim videoyu attı. Kararımı verdim, RTX 2060 alacağım ama biraz daha para biriktirmem gerekiyor. Neyse son olarak birkaç sorum kaldı. DLSS açsam kaybettiğim FPS'yi geri kazanabilir miyim? Bir de kasam Corsair Spec 04 bu kasaya RTX 2060 sığar mı?

O kasa yanlış anlamadıysam 37 santimetreye kadar ekran kartı desteği veriyor. 2060'ı hayli hayli sığdırırsınız.

Örnek: Cyberpunk, Warzone 2, RDR 2 diyecektim. Tam yazarken @dinkulturuogretmeni istediğim videoyu attı. Kararımı verdim, RTX 2060 alacağım ama biraz daha para biriktirmem gerekiyor. Neyse son olarak birkaç sorum kaldı. DLSS açsam kaybettiğim FPS'yi geri kazanabilir miyim? Bir de kasam Corsair spec 04 bu kasaya RTX 2060 sığar mı?
Ultra takıntınız yoksa AAA oyunlarda hala yüksek FPS alırsınız ama kartın dönemi yavaştan geçiyor. COD Warzone sistem tüketen bir oyun ve çok optimize değil. Ayrıca iyi bir işlemci de ister. DLSS'in performans seviyesi arttıkça FPS çoğalır ama görüntü kalitesi bozulur. Yani dengede olmak zorunda. Kasanınız 37 cm'lik ekran kartı desteği var. Üst seviye ekran kartları için dahi alan var.

Ultra takıntınız yoksa AAA oyunlarda hala yüksek FPS alırsınız ama kartın dönemi yavaştan geçiyor. COD Warzone sistem tüketen bir oyun ve çok optimize değil. Ayrıca iyi bir işlemci de ister. DLSS'in performans seviyesi arttıkça FPS çoğalır ama görüntü kalitesi bozulur. Yani dengede olmak zorunda. Kasanınız 37 cm'lik ekran kartı desteği var. Üst seviye ekran kartları için dahi alan var.
Sence RDR2'yi 1080p low ayarlarda 30 FPS de oynatan bir ekran kartına sahip bir kimsenin Ultra takıntısı olabilir mi?😃😃 Benim için Orta seviyeye kadar hiçbir sorun yok. Yeter ki orta ayarlar 60 FPS oynayabileyim. Neyse kararımı verdim, RTX 2060 alacağım. Konuya cevap veren ve yardım eden herkese teşekkür ederim, iyi sosyaller dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı