RTX 2060 vs GTX 1650

VA panel kötü bir panel değil IPS panele göe artıları da var.

Şehir dışında olduğum için bakamıyorum modeline tam olarak. Dönütünüz için teşekkürler

Bir hesaplayalım.
Ekran kartı 160W.
İşlemci 65W.
Anakart 50W.
Hadi bir de 50W daha eklesen toplam 325W yapıyor ve yetiyor.
Yani 2060 alabilirsiniz.
Evet ben de bu şekil hesapladım yine de aklımda soru işareti kaldı

Aslında rekabetçi oyunlarda profesyonelleşme amacım vardı. Teşekkürler

Şehir dışında olduğum için bakamıyorum modeline tam olarak. Dönütünüz için teşekkürler.

Evet ben de bu şekil hesapladım yine de aklımda soru işareti kaldı

Yani ben 2060 alırdım açıkçası siz bilirsiniz ama sonra pişman olmayın.
İyi günler.

VA panel kötü bir panel değil IPS panele göe artıları da var.
Ghosting problemi var fps oyunu oynuyorsa kafayı yedirir hem aynı fiyat bandında IPS paneller varken neden VA alsın ki renk olarak da IPS paneller daha iyi.

Kontrast konusunda VA daha iyi tabii ki ama sırf bu sebepten VA alınmaz diye düşünüyorum.

Gecikme olarak da IPS paneller VA panellere göre daha iyi konumda.

Elbette iyi monitörler vardır VA panele sahip olan ama VA paneli olan çoğu kişinin ghosting problemi yaşadığını gördüm diğer eksileri de var, iyi bir IPS monitör varken VA'ya bulaşmak gereksiz bence.

TN düşünebilirsin ama yine de pek yaklaşmanı önermem çünkü TN panellerin de kendisine özgü problemleri var sadece rekabetçi oyun oynayacaksan al yoksa asla değmez, zaten 144 üstü TN panele sahip monitörler de 5k'dan başlıyordu diye hatırlıyorum.

2060'da darboğaz olur ama yine de alınır ileriye yatırım olur en azından 1650 şuan yeni çıkan oyunların çoğunu zar zor açıyor. İleride de bir işlemci takviyesi olursa güzel sistem olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…