Her türlü oyunda boşta.
İşlemcinizde dahili grafik birimi varsa o kullanılıyordur.
Her türlü oyunda boşta.
Sistemi söyler misiniz?her türlü oyunda boşta
Bilgisayarı açtığımda ekran kartı kullanımının %0 olduğunu gördüm. Güncellemeleri driverleri falan yüklü hepsi neden böyle oldu anlamadım. (ekran kartı: 2060S)
oyunda girdiğim gibi hata verip atıyor zatenArka planda ekran kartına yük bindiren bir şey olmadığı için bu gayet normal. Bir oyun vb. ekran kartına yük bindirecek bir şey açıp kullanımı tekrar kontrol edebilirsin.
2060 s 7i 7700k 32 gb ram samsungun 250 gblik ssdsi varSistemi söyler misiniz?
Hangi oyunda ekran kartı kullanımı %0 oluyor?oyunda girdiğim gibi hata verip atıyor zaten
2060 s 7i 7700k 32 gb ram samsungun 250 gblik ssdsi var
after burner yok amaOyunda MSI after burner ile ekran görüntüsü atın bakalım.
tek valorantta girebildim o da direk attı zatenHangi oyunda ekran kartı kullanımı %0 oluyor?
Masaüstüne sağ tıklayıp görüntü ayarlarını seçin. Aşağıya inip grafik ayarlarını seçin. Gelen ekranda göz at seçeneğine girin. Ardından Valorant.exe dosyasını bulun. Seçenekler deyin, yüksek performans seçin.after burner yok ama
tek valorantta girebildim o da direk attı zaten
yapılıydı yine öyleydi kaldırıp deniyeyim dedim yine aynı fak etmediMasaüstüne sağ tıklayıp görüntü ayarlarını seçin. Aşağıya inip grafik ayarlarını seçin. Gelen ekranda göz at seçeneğine girin. Ardından Valorant.exe dosyasını bulun. Seçenekler deyin, yüksek performans seçin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.