Bu ekran kartını almak ve ömürlük kullanmak istiyorum. Aynı zamanda oyun yayınları yapmayı düşünüyorum. Sizce alınmalı mı? Kötü veya sıkıntılı bir kart mıdır?
Teknoloji biraz şans işi. Hiç bir şey ömürlük değildir @RecepBaltaş'ıSevenİnsan arkadaşımızın dediği gibi. Ömürlük dediğiniz 5-6 yıl ise dayanabilir ya da dayanmaz.
Günümüz teknolojileri o kadar hızlı ilerliyor ki bugün çok güzel dediğimizin bir süre sonra yüzüne bakmıyoruz fakat yaklaşık 5 sene 750 Ti kullanan biri olarak bazı ürünlerin uzun süre kullanılabileceğinden yanayım tabii ki kullanım alanına göre değişmekle birlikte.
Sıcak çalışmaktan kasıt ettigin şey nedir ve param anca buna yetiyor hatta zorluyorum açıkcası kendimi bunu alabilmek için sıcak çalışmasının ne gibi dez avantajları vardır.
RTX 2060S 6 yıl sonra GTX 760 gibi olacak. Eğer şuan GTX 760'la oyun oynayabilirim diyorsanız. RTX 2060S da benzer bir performans verir 6 yıl sonraki oyunlarda.
Sıcak çalışmaktan kasıt ettigin şey nedir ve param anca buna yetiyor hatta zorluyorum açıkcası kendimi bunu alabilmek için sıcak çalışmasının ne gibi dez avantajları vardır.
Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 Gaming 6GB 192Bit GDDR6 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
100tl daha verip bunu alabilirsin. Diğer karttan 3 5 fps az verse bile çok daha serin çalışacaktır ve malzeme kalitesi daha iyi.