Daha fazla
- Meslek
- Küçük Girişimci
Arkadaşlar birçok konu ve bilgilendirici metinler okudum ama yine aklıma takılan birkaç soru var onları da sizlere sormak istiyorum. Öncelikle sistem hakkında biraz bilgi vereyim sonra sorularıma konuda belirteceğim.
Sistem;
İşlemci: 9700K
Anakart: Z390 GAMING Edge AC
RAM: 16 GB 3200 MHz
Ekran Kartı: MSI RTX 2060S & 2070S (Alınacak)
Genel olarak tüm oyunları oynayacağım ve FPS ile ilgili çok aşırı takıntım yok. Aklımda olan 1ms 2K 144Hz bir monitör.
Sorular;
1- Sisteme yukarıdaki özelliklerini belirttiğim monitör az mı gelir?
2- Monitörlerde TN, VA, IPS panel falan diyorlar bunlar nedir bana hangisi olmalı?
3- NVIDIA ekran kartlarında G-Sync kullanılması öneriliyor bu doğru mu?
4- Monitör bağlantısı DP ile bağlandığında daha iyi deniliyor benim ekran kartım bunu destekliyor mu?
5- Aklımda marka olarak Samsung var ve bütçede maksimum 2.5k olacak. Lütfen konuda belirtilenler dışında herhangi bir yorum veya tavsiyede bulunmazsanız sevinirim.
Sistem;
İşlemci: 9700K
Anakart: Z390 GAMING Edge AC
RAM: 16 GB 3200 MHz
Ekran Kartı: MSI RTX 2060S & 2070S (Alınacak)
Genel olarak tüm oyunları oynayacağım ve FPS ile ilgili çok aşırı takıntım yok. Aklımda olan 1ms 2K 144Hz bir monitör.
Sorular;
1- Sisteme yukarıdaki özelliklerini belirttiğim monitör az mı gelir?
2- Monitörlerde TN, VA, IPS panel falan diyorlar bunlar nedir bana hangisi olmalı?
3- NVIDIA ekran kartlarında G-Sync kullanılması öneriliyor bu doğru mu?
4- Monitör bağlantısı DP ile bağlandığında daha iyi deniliyor benim ekran kartım bunu destekliyor mu?
5- Aklımda marka olarak Samsung var ve bütçede maksimum 2.5k olacak. Lütfen konuda belirtilenler dışında herhangi bir yorum veya tavsiyede bulunmazsanız sevinirim.