RTX 2060S, Valorant FPS düşmesi

SleekAssassin

Hectopat
Merhaba iyi günler, bir sorum olacaktı Valorant oynarken FPS değerim 400 civarından anlık olarak 200 seviyelerine düşüyor. Bu neden olabilir? Başka oyunlarda bir sıkıntı yok ayrıca bir video render yaparken de hiçbir sıkıntı olmuyor. Bu fs düşüşleri daha çok koşarken zıplarken oluyor

Sistem Özellikleri:

i9 10850K

RTX 2060S

16 GB 2400 MHz RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
An itibariyle hayalperest veletlerin istilası altında bulunuyoruz arkadaşlar. Empati kuruyorum şuan; 360Hz monitör, i9 işlemci ve RTX ekran kartı alacak durumum var ama ne hikmetse 16GB 2400 MHz RAM'de sıkışıp kalmışım. Durumum o kadar iyi ki benim avukatlığımı yapan "arkadaşım" maksimum 400 liralık mouse arıyor ve ben yardımcı olmuyorum. Konuya geçecek olursak (gerçek olduğunu farz ediyorum) meşhur 360Hz'lik monitörü en fazla 1080p'de çalışacağı için şu anda, RTX 2060S ve i9-10850K 1080p'de deli gibi darboğaz yapacaktır. Nereden tutsam elimde kalıyor yalanınız, kimse bu paraları ne için harcadığını bilmeden harcamaz. 360Hz monitörün 1080p'de çalışacağını ve GPU ile CPU'nun bu çözünürlükte darboğaz yapacağını bilerek de satın aldıysanız neden burada konu açıyorsunuz? En iyi olan değil, en uygun olan makbuldür haberin olsun.
An itibariyle toxiclerin istilası altındayız arkadaşlar.

Valorant'ta çok sıkıntı var hocam ya. R6'da 300FPS alıyorum Valorant'ta 200. Optimizasyon güncellemeleri geldikçe düzelir. Sizlik bir problem yok yaniii.

An itibarıyla toxiclerin istilası altındayız arkadaşlar.

Valorant'ta çok sıkıntı var hocam ya. R6'da 300FPS alıyorum Valorant'ta 200. optimizasyon güncellemeleri geldikçe düzelir. Sizlik bir problem yok yaniii.

Anladım tamamdır, bende R6 oynarken sorunsuz 400 civari sabit FPS alıyorum. Valorant ise biraz sıkıntı.
:)

Kendisi arkadaşım 360Hz monitörde oynuyor haberin olsun.

Kankam bunun gibi toxic arkadaşlara açıklama yapma değmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı