kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Aralık 2020 #11 M3RCURY dedi: CPU kullanımı %100 GPU %65. Genişletmek için tıkla... Darboğaz var. 1.05 yamasından sonra olmaması gerekiyordu. Oyun GOG mu Steam mi? Korsansa da söyle yeğenim çekinme.
M3RCURY dedi: CPU kullanımı %100 GPU %65. Genişletmek için tıkla... Darboğaz var. 1.05 yamasından sonra olmaması gerekiyordu. Oyun GOG mu Steam mi? Korsansa da söyle yeğenim çekinme.
M3RCURY Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 57 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #12 kino dedi: Darboğaz var. 1.05 yamasından sonra olmaması gerekiyordu. Oyun GOG mu Steam mi? Korsansa da söyle yeğenim çekinme. Genişletmek için tıkla... Steam korsan kullanmıyorum .
kino dedi: Darboğaz var. 1.05 yamasından sonra olmaması gerekiyordu. Oyun GOG mu Steam mi? Korsansa da söyle yeğenim çekinme. Genişletmek için tıkla... Steam korsan kullanmıyorum .
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Aralık 2020 #13 M3RCURY dedi: Steam korsan kullanmıyorum . Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayıp bir de arkadaşların attığı linktekileri elinle yap. Bende de daha önce darboğaz oluyordu onu yapınca düzelmişti.
M3RCURY dedi: Steam korsan kullanmıyorum . Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulayıp bir de arkadaşların attığı linktekileri elinle yap. Bende de daha önce darboğaz oluyordu onu yapınca düzelmişti.
M3RCURY Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 57 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #14 kino dedi: Oyun dosyalarını doğrulayıp bir de arkadaşların attığı linktekileri elinle yap. Bende de daha önce darboğaz oluyordu onu yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... RDR 2 denedim nasıl sence? Ultra ayarlar. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2020-12-23 at 14.06.30.jpeg 218,3 KB · Görüntüleme: 49
kino dedi: Oyun dosyalarını doğrulayıp bir de arkadaşların attığı linktekileri elinle yap. Bende de daha önce darboğaz oluyordu onu yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... RDR 2 denedim nasıl sence? Ultra ayarlar.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Aralık 2020 #15 M3RCURY dedi: RDR 2 denedim nasıl sence? Ultra ayarlar. Genişletmek için tıkla... Normal, bir sorun göremedim burada.
M3RCURY dedi: RDR 2 denedim nasıl sence? Ultra ayarlar. Genişletmek için tıkla... Normal, bir sorun göremedim burada.
M3RCURY Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 57 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #16 kino dedi: Normal, bir sorun göremedim burada. Genişletmek için tıkla... O halde Cyberpunk'da sıkıntı var.
kino dedi: Normal, bir sorun göremedim burada. Genişletmek için tıkla... O halde Cyberpunk'da sıkıntı var.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Aralık 2020 #17 M3RCURY dedi: O halde Cyberpunk'da sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... AMD optimizasyonun düzelmemiş olabilir. Çünkü şu test videosuna bakınca high, ultra ve Ray Tracing ayarlarında sorun görünmüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M3RCURY dedi: O halde Cyberpunk'da sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... AMD optimizasyonun düzelmemiş olabilir. Çünkü şu test videosuna bakınca high, ultra ve Ray Tracing ayarlarında sorun görünmüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et