RTX 2070 17.3" laptop önerisi

Vallahi hocam aklıma takılan tek şey bunların klavyede Türkçe harfler yok, servisten vs Türkçe tuş alabilir miyim acaba veya bir yerden temin edilir mi?

Teşekkürler

17 inç modelleri de gelecek, bunlar daha başlangıç. Şu an almanın mantıklı olmadığını belirtiyorum sadece.

GE76 geliyor hocam, yakında bekleyin derim. Pişman olmazsınız.

Şimdilik bunu düşünüyorum laptopumu satana kadarki süreçte herhangi bir haber olursa merakla bekliyorum, yoksa inşallah bunu alacağım.

Hocam çok düşük bir ihtimal de olsa servis verebilir. Bunun dışında eğer internette aratırsanız Türkçe Q klavye karakterlerinin yapışkanlı etiketleri var. En kötü onlardan bir takım sipariş edip; i, ş, ü, ğ, ö, ç harflerinin yerine yapıştırabilirsiniz. İş görebilir ancak daha önce hiç denemedim.

Tarih var mı ustam ?
Umarım bu değildir
RTX 3080'li olanı o hocam. RTX 3060'lı olanlar bütçeniz civarında olacaktır yaklaşık. ^^
Şimdilik bunu düşünüyorum laptobumu satana kadarki süreçte herhangi bir haber olursa merakla bekliyorum, yoksa inşallah bunu alacağım.
Şu an için gayet güzel bir seçenek ancak 300 Hz'li %100 sRGB'li GE76 geliyor hemen hemen o fiyat aralığında olur. RTX 3060/3070/3080 seçenekleri olacak 3060 bütçeniz dahilinde olur.

Şu an için gayet güzel bir seçenek ancak 300 Hz'li %100 SRGB'li GE76 geliyor hemen hemen o fiyat aralığında olur. RTX 3060/3070/3080 seçenekleri olacak 3060 bütçeniz dahilinde olur.

Hocam tahmini tarih verebiliyor musunuz? Bir de emin misiniz 16.000 TL olacağına? Merak ettim de. Bir de @Nobilium hocama tavsiyem eğer yakın tarihte gelecek ise tercih sizin ancak tarih belli ise bir bakın derim GE76 modeline ama eğer belli değil ise fiyatı artmadan ya da stok tükenmeden almanızı tavsiye derim MSI GE75 modelini. Ancak tekrar soruyorum @Yehetto hocam tam olarak geleceği tarihi biliyor muyuz?

Hayır ne yazık ki. Tahmin edebiliriz en fazla.

Net bir bilgi yok ancak yaklaşık o civarlarda olacaktır RTX 3060'lı modelleri.
Hocam bu kadar belirsizlik varken bence @Nobilium hocamın bu modeli beklemesi çok saçma. Tamam iyi, hoş, güzel tahminler ancak hem dünyada hem de ülkemizde stok sıkıntısı varken böyle bir belirsizlik içinde bence en iyi seçenek MSI GE75 modelini alıp geçmesi. Çünkü GE75 modelinin her an fiyatı artabilir yada stok bitebilir, GE76 tahmininizden daha pahalıya çıkabilir (ki bence çıkar) bu da @Nobilium hocamı zor duruma sokabilir. Bence en mantıklısı GE75 modelini alması bir an önce. Fiyatı çok uygun çünkü.

Hey maşallah tasarıma bak, bir de i9 mu? Kesin tarih belli olsa keşke.

Hocam bu arada Amazon Prime alıp o şekil sipariş vermemin bir avantajı olur mu? Öyle şeyler duyuyordum da.

Hocam orada en yüksek modelin özellikler var ne yazık ki. Yani RTX 3060 olan modelde en fazla Intel Core i7 10750h ile 10870h kullanırlar. O ekrandaki özellikler en yüksek seviyedeki özellikleri hocam.

Hocam bu arada Amazon Prime alıp o şekil sipariş vermemin bir avantajı olur mu? Öyle şeyler duyuyordum da.

Hocam o kısmı hiç bilmiyorum ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…