GE76 geliyor hocam, yakında bekleyin derim. Pişman olmazsınız.
Elinizdeki laptop sizi yaza kadar rahatlıkla götürür, şunların gelmesini bekleyin:
Konu '2021 model Legion laptoplar Türkiye'ye geliyor!' 2021 Model Legion laptoplar Türkiye'ye geliyor!
Hocam hiçbir sıkıntısı olmaz merak etmeyin. Bunun dışında Amazon'da olan daha iyi hocam.Newegg'de böyle bi model var benziyorlar. Sanırım burada ki daha iyi 240hz fakat 3ms olmasının dezavantajı olur mu?
Lenovo Legion serisinin RTX 3060 ve RTX 3070 olan modelleri gelecek. Bundan bahsediyor: 2021 Model Legion laptoplar Türkiye'ye geliyor!
Ben önermedim hocam arkadaş önerdi. Ben sadece durumu açıkladım.Güzel fakat fiyat 17-21k arası diyor hocam.
Hocam hiçbir sıkıntısı olmaz merak etmeyin. Bunun dışında Amazon'da olan daha iyi hocam.
Tarih var mı ustam?
RTX 3060 olan model, RTX 2070'ten neredeyse 2K daha az fiyat olarak, arada kaldım.
Yurt dışından alırsınız, 16K gibi bir fiyata gelir tahminimce vergilerle. Legion 5 Pro hakkında konuşuyorum.Güzel fakat fiyat 17-21k arası diyor hocam.
15k'ya tekabül ediyor tam da çok iyi. Kararım ondan yana şimdilik teşekkürlerHocam RTX 2070 ve Intel Core i7 10875h MSI GE75 Raider-10SF-286 model dizüstü bilgisayar olan daha iyi hocam. İşlemci, ekran Hz değeri, soğutma kalitesi bakımından her türlü önde olan MSI GE75 Raider-10SF-286 model dizüstü bilgisayar.
Bir şey değil. Aklınıza takılan bir şey olursa mesaj yazar yada konu açar etiketlersiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım15k'ya tekabül ediyor tam da çok iyi. Kararım ondan yana şimdilik teşekkürler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.