Toplam Bütçe 15 - 16 K arasıKasa pek güven vermedi. Overclock yapılmayacaksa stok soğutucu yeterli olur. Toplam bütçe nedir?
Ekran dahil mi yoksa sadece sistem içinmi bu bütçe.Toplam Bütçe 15 - 16 K arası
Ustam RTX teknolojisi ile oynamayı çok istiyorum. Ray Tracing henüz çok şey kanıtlamadı ama içinde bir ukte var o konuda. Kasa ise gayet güzel güç kaynağını ayrı almayı düşünüyorum çevremde donanım ile ilgili bir çok arkadaşda güç kaynağının ayrı olmasını önerdi.Ekran kartı ile kasa değişmeli bunun haricinde sistem gayet güzel.
.Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!m.trendyol.com
.Dark Diamond PRO 750W 80+ Bronze 4x12cm RGB Full Akrilik Ön ve Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPRO750BR) | Teknobiyotik
Dark DIAMOND PRO 4x12cm Fixed RGB Fanlı Yeni Nesil Oyuncu Kasası Mücevher Görünümlü Ön Paneli ve Benzersiz Tasarımı ile Rakipsiz Oyun Deneyimi ! Heyecan Verici Tasarım ile Mükemmel Oyun Deneyimine Hazır Mısınız ? Dark, PC severlerin fiyat performans kasa talepleri karşısında sessiz...www.teknobiyotik.com
Ekran Dahil.Ekran dahil mi yoksa sadece sistem içinmi bu bütçe.
Overclock yapmayı düşünmüyorum.Kasa pek güven vermedi. Overclock yapılmayacaksa stok soğutucu yeterli olur. Toplam bütçe nedir?
Monitör hariç yaklaşık 14.000 TL ve istediğiniz gibi sıvı soğutma koydum:
İşlemci: https://www.hepsiburada.com/amd-ryz...za=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc
Anakart: https://www.hepsiburada.com/asus-pr...A8Gn1tQZDXxJRko8OBOJne6nzdevy0OUaAkDSEALw_wcB
RAM: XPG 16GB 8X2 Spectrix D41 3200MHZ CL16 DDR4 Dual Kit Ram Siyah - AX4U320038G16-DB41 | Adeks Store
Ekran kartı: Asus GeForce RTX 2070 Super Strix 8GB Ekran Kartı (90YV0DI2-M0NA00)
SSD+HDD: Adata XPG Spectrix S40G RGB 512GB 3500/1900MB/s NVMe M.2 SSD (AS40G-512GT-C) | Teknobiyotik
veya
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Seagate Barracuda ST1000DM010 3.5" 1 TB 7200 RPM SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri
Seagate Barracuda ST1000DM010 3.5" 1 TB 7200 RPM SATA 3 HDD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Kasa: Sharkoon Rev200 Tempered Glass Rgb Usb 3.0 Atx Mid Tower Kasa - n11.com
PSU: XPG CORE REACTOR 750W 80 Plus Gold Power Supply Güç Kaynağı | Adeks Store
Sıvı soğutma:
VeyaSilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Fiyatı
SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
NZXT Kraken X52 240mm RGB Sıvı Soğutma Sistemi
Güncel AM4 montaj rehberi için tıklayınızwww.qp.com.tr
Sıvı soğutma olmadan RTX 2080 Super olabilir belki.