RTX 2070 PSU ve Soğutucu Önerisi

Cihan Hopalı

Decapat
Öncelikle merhabalar.
Yakın zamanda PC toplamaya başladım ve şu parçalara hangi PSU ve fan gider bilemiyorum.
  • MSI RTX 2070 Gaming X
  • i5 9600K
  • MSI MPG Z390 Gaming Plus Anakart
  • HDD - Önerebilirseniz iyi olur. WD Blue 1 TB 7200 RPM almayı düşünüyorum.
  • SSD M2 SSD alacağım. Samsung evo 970 plus 500 veya 250 GB düşünüyorum.
  • PSU - Hiçbir fikrim yok, watt hesaplayamadım sizce ne almalıyım?
  • Kasa - Corsair carbide spec 06 almayı düşünüyorum.
Fan olarak hiçbir fikrim yok aynı şekilde, 1 adet fan ve işlemci için de 1 adet sıvı soğutma almayı düşünüyorum.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence WD almayın. Çok hassaslar yani abartırsak, dokunsanız bozulur. :) Yerine Seagate v.s tercih edebilirsiniz. PSU olarak 600W yeterli diye düşünüyorum, şöyle bir şey alabilirsiniz;
Sıvı soğutma olarak;

Vatan Bilgisayar'ı seçmemin bir nedeni yok, fiyat hakkında bilgi sahibi olun, parçaya bakın, beğenirseniz başka sitelerden alabilirsiniz elbette. Bildiğim kadarıyla kasanın yanında egzoz fanı geliyor. Bence egzoz fanı almanıza gerek yok.

Bütçe belirtin lütfen.
Bütçe olarak şöyle diyeyim, anakart işlemci ve ekran kartını aldım geriye kalan parçalar konusunda net bir bütçem yok, yani alacağım parçayı 1 ay geç alırım iyisinden alırım problem değil. max 2500 zorlarsam 3000 olabilir kalan parçalar için.
Bence WD almayın. Çok hassaslar yani abartırsak, dokunsanız bozulur. :) Yerine Seagate v.s tercih edebilirsiniz. PSU olarak 600W yeterli diye düşünüyorum, şöyle bir şey alabilirsiniz;
Sıvı soğutma olarak;

Vatan Bilgisayar'ı seçmemin bir nedeni yok, fiyat hakkında bilgi sahibi olun, parçaya bakın, beğenirseniz başka sitelerden alabilirsiniz elbette. Bildiğim kadarıyla kasanın yanında egzoz fanı geliyor. Bence egzoz fanı almanıza gerek yok.
teşekkür ederim öneriler için, müsait olduğum ilk anda inceleyeceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı