RTX 2070 sistem görüntü vermiyor

Raionxx

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, sistemimdeki anakart ve PSU hariç bütün parçalar değişti ama ekrana görüntü gelmiyor. Anakart servise 2 kere gitti sıkıntısı yok deniyor. Güç kaynağını eski bilgisayarım da test ettim sıkıntısı yok. BIOS sıfırlamayı denedim düzelmesini. CPU, DRAM ve VGA yanıyor. Jbat1 pinlerini birbirlerine değdirdim sonra sadece CPU yandı. Sonra dediğim gibi işlemci servise gitti ve değişti ama yine görüntü gelmiyor. EZ Debug LED'ler kafasına göre yanıyor.

MSI B450M PRO-VDH Plus 3466MHz.
Corsair Vengeance LPX 2x8 3000 MHz.
Thermaltake V200 600W 80Plus.
MSI Core frozzr s.
RTX 2070 Ventus GP.

Aynı sorunu bende RTX 2060 GAMİNG Z modelinde yaşamıştım , başka kart takınca görüntü geliyordu, kartı iade ettim. Nereden aldın bu arada?
Ekran kartım çalışıyor, eski bilgisayarım da test ettim. Vatan'dan alındı.
Kablolamayı doğru yaptığına emin misin? Monitöre hiç mi görüntü gelmiyor?
Güç bağlantılarını doğru yaptığıma eminim.
Monitöre BIOS bile gelmiyor.

Merhaba, sistemimdeki anakart ve PSU hariç bütün parçalar değişti ama ekrana görüntü gelmiyor. Anakart servise 2 kere gitti sıkıntısı yok deniyor. Güç kaynağını eski bilgisayarım da test ettim sıkıntısı yok. BIOS sıfırlamayı denedim düzelmesini. CPU, DRAM ve VGA yanıyor. Jbat1 pinlerini birbirlerine değdirdim sonra sadece CPU yandı. Sonra dediğim gibi işlemci servise gitti ve değişti ama yine görüntü gelmiyor. EZ Debug LED'ler kafasına göre yanıyor.

MSI B450M PRO-VDH Plus 3466MHz.
Corsair Vengeance LPX 2x8 3000 MHz.
Thermaltake V200 600W 80Plus.
MSI Core frozzr s.
RTX 2070 Ventus GP.
Monitöre görüntü gelmemesinin bir nedenide RAMler. Elinizde deneyebileceğiniz RAM varsa deneyin yoksa RAMleri çıkartıp giriş yerlerini silgi ile silin.

Sıfır RAMde oksitlenme duymadım ama denemekten zarar gelmez. Bir tanesi bile sıkıntılı olsa görüntü vermez tek tek deneyin.
Tamam tek tek deneyip yazayım.
Arkadaşlar tek tek denedim, ramlerin birini tek başına taktım DRAM ve VGA ışığı yandı. Sonra öbür rami tek başına taktım, bu sefer DRAM, CPU ve VGA yandı.
2 aydır bu sorunla uğraşıyorum artık sizce neden olabilir?
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı