RTX 2070 sistemde PSU değiştirmeli miyim?

spikespiegel104

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,
Halihazırda sorunsuz kullandığım bir sistemim mevcut özelliklerini sizinle paylaşayım:

• Işlemci: i7 9700K.
  • Ekran kartı: RTX 2070.
  • RAM: 2x8 GB Adata D41 3000 MHz.
  • Anakart: MSI Z390 Tomahawk.
  • SSD: Adata SU630 240 GB.
  • HDD: Seagate 7200 RPM 1 TB.
  • PSU: Thermaltake Litepower RGB 700W 80 Plus.

Bu sisteme yeni bir SSD almayı düşünüyorum çünkü şu anki bayağı kapasitesi azaldı. Samsung 970 Evo 500 GB alacağım.

Asıl soruma gelecek olursak değişim yapmışken sizce bu PSU'yu değiştirmeli miyim? Sistemi toplarken param yetmemişti kalan 500 TL ile bunu satın almıştım. Tabi o zamanlar kur 5.20 idi :)

Yeni bir PSU almam sizce şart mı? Sorunsuz kullanıyorum ama herhangi bir problem çıkar mı diye aklıma gelmiyor değil. Yeni sağlam modüler bir PSU almak istesem de fiyatlar ortada maalesef. Sizin değerli yorumlarınızla eğer acil değiştirmem gerekirse masrafa girebilirim.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
Halihazırda sorunsuz kullandığım bir sistemim mevcut özelliklerini sizinle paylaşayım:

• Işlemci: i7 9700K.
  • Ekran kartı: RTX 2070.
  • RAM: 2x8 GB Adata D41 3000 MHz.
  • Anakart: MSI Z390 Tomahawk.
  • SSD: Adata SU360 240 GB.
  • HDD: Seagate 7200 RPM 1 TB.
  • PSU: Thermaltake Litepower RGB 700W 80 Plus.

Bu sisteme yeni bir SSD almayı düşünüyorum çünkü şu anki bayağı kapasitesi azaldı. Samsung 970 Evo 500 GB alacağım.

Asıl soruma gelecek olursak değişim yapmışken sizce bu PSU'yu değiştirmeli miyim? Sistemi toplarken param yetmemişti kalan 500 TL ile bunu satın almıştım. Tabi o zamanlar kur 5.20 idi :)

Yeni bir PSU almam sizce şart mı? Sorunsuz kullanıyorum ama herhangi bir problem çıkar mı diye aklıma gelmiyor değil. Yeni sağlam modüler bir PSU almak istesem de fiyatlar ortada maalesef. Sizin değerli yorumlarınızla eğer acil değiştirmem gerekirse masrafa girebilirim.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

PSU'da sorun yok ama SSD sorunlu, problem çıkarıyorsa yeni SSD öneririm.

Evet problem çıkarıyor yeni SSD alacağım fakat PSU içime hiç sinmiyor değişmişken ona da masraf etsem mi diye düşünmüştüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı