Oynadığınız oyun nedir? Ve her oyundamı böyle?
Hocam bir dakika. Benzer bir sorun bende de var bugünlerde azaldı. 970 Evo indirimdeyken ben de geçen hafta Vatan'dan aldım, ondan beri böyle. Acaba sorunumuz ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
Ben Crystal Dismark ve Samsung Magician ile test ettim, okuma yazması normal ama başka bir arıza varsa nasıl test edeceğimi bilmiyorum. Diğer bileşenlerim sağlıklı görünüyor. Hatta onlardan kaynaklı sanıp hepsini test etmiştim. Sen de bir bak hocam, daha sağlıklı bir test bulursan bana da haber et, tekrar deneyeyim. Bakalım ondan mı kaynaklı, tesadüf mü emin olalım.
Hiç PUBG oynamadım. Assasins Creed Odyssey, Control, CS:GO, BF5. Bazen takılma, bazen anlık siyah ekran gördüm. Daha önce böyle bir sorun yoktu. Hatta işlemcinin gücünün düşmesi uğruna CPB kapadım, FPS'imde düşüş oldu ama ondan sonra biraz toparlandı. İşlemciden olmadığına eminim sorunun, defalarca test ettim ve 7 aydır sorun yaşamamıştım.Aklımdasın dostum, yarın ben de araştırıp test edicem bakalım. Senin hangi oyunda yapıyodu peki? Acaba oyun kaynaklı olabilir mi diye soruyorum, benimki PUBG.
Hiç PUBG oynamadım. Assasins Creed Odyssey, Control, CS:GO, BF5. Bazen takılma, bazen anlık siyah ekran gördüm. Daha önce böyle bir sorun yoktu. Hatta işlemcinin gücünün düşmesi uğruna CPB kapadım, FPS'imde düşüş oldu ama ondan sonra biraz toparlandı. İşlemciden olmadığına eminim sorunun, defalarca test ettim ve 7 aydır sorun yaşamamıştım.
Çok haklısınız, o kadar para verdik ve insana koyuyor. Bendeki de videodakine benzer şekilde hocam.Siyah ekran derken komple siyahlanma mı yoksa benim yukarıya linkini bıraktığım konumdaki şekilde olan bir yırtılma şeklinde siyahlanma mı hocam?
Yani şu sorunları 2 bin TL bir pc'de yaşasam sorun etmem ama yanlış anlamayın o kadar para verip özenle topladığımız pc'lerde yaşayınca çok mide bulandırıyor. :/
OCCT ile ekran kartınızı ve güç kaynağınızı test edebilirsiniz.
OCCT ile ekran kartınızı ve güç kaynağınızı test edebilirsiniz.