RTX 2070 Super için monitör tavsiyesi

fazlu

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Yakın zamanda sistem toplayacağım. Sistemde RTX2070 super ekran kartı olacak. Max 2600 TL bütçe ile bir monitör de almak istiyorum. Önerilerinizi duymayı çok isterim. İyi günler.

2K 144Hz (Rekabetçi oyunlar için daha iyi olacaktır) isterseniz;

İndirimdeyken kaçmayacak bir monitör.

Bütçe biraz artarsa;

Bunu öneririm.

4K 60Hz (Hikayeli oyunlar için daha iyi olacaktır)

Dostum sana samimi bir tavsiye 2K monitör alma 1080P al o kart 2K kartı dendiğine kanma 144Hz monitörde CS tarzı oyunlar dışında hiçbir oyunda 120 FPS görmezsin (ağır oyunlardan bahsediyorum) 1080P'de önerim ise VG24VQ)

2K 144Hz monitör kullan. 1080P'de GPU kullanımı düşük olur. Verdiğin paranın hakkını alamazsın ekran kartından.

Dostum sana samimi bir tavsiye 2K monitör alma 1080P al o kart 2K kartı dendiğine kanma 144Hz monitörde CS tarzı oyunlar dışında hiçbir oyunda 120 FPS görmezsin (ağır oyunlardan bahsediyorum) 1080P'de önerim ise VG24VQ)
Anti Aliasing dahil her şeyi Ultra'ya köklemediğiniz sürece RDR 2 gibi optimizasyonu çöp oyunlar dışında gayet de 100FPS üstü alınabiliyor.

Hem ağır oyunlardan bahsediyorum demişsiniz hem de CS:GO dışında hiçbir oyun demişsiniz.

O kart gayet de 2K'nın hakkı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı