Hocam teknik servisin yapacağını zannetmiyorum. Youtube'den videolara bakarak deneme yanılma yoluyla yapabilirsiniz. Fakat dikkatli olmanız lazım. Çok fazla OC yaparsanız işlemciye zarar verebilirsiniz.
Sing. Player oyunlarda hiçbir problemim yok.
Hatta rdr2 cod ve yanında 1-2 oyun daha açıp sorunsuz oynayabiliyorum.
Sorun online oyunlarda donmalardan ziyade
Anlık fps düşüşleri olup, oynanmayacak hale geliyor oyun
Dediğim gibi sorun darboğaz. Ekran kartı işlemciye fazla geldiği için işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yapıyor. Dediğim gibi OC yaparsanız sorun çözülecektir.
Hocam CS:GO gibi oyunları düşük çözünürlükte oynadığınızdan darboğaz yapıyor CS:GO'yu 1080P'de oynamayı deneyip yazabilir misiniz? Büyük ihtimalle drop girmeyecektir düzeltmek için ya çözünürlüğü arttıracaksınız ya da işlemciyi OC edeceksiniz.
evde 3 tane bilgisayar ve
Benim donanımların yarısına dahi gelememiş başka bir bilgisayarım bu oyunları sorunsuz kaldırıyor ve açıyor. İnternet de problem yok şuan işteyim açıkcası tam hatırlamıyorum verileri.
Hocam CS:GO gibi oyunları düşük çözünürlükte oynadığınızdan darboğaz yapıyor CS:GO'yu 1080P'de oynamayı deneyip yazabilir misiniz? Büyük ihtimalle drop girmeyecektir düzeltmek için ya çözünürlüğü arttıracaksınız ya da işlemciyi OC edeceksiniz.
CS:GO gibi oyunlarda 4:3 görüntü elde etmek için bu sayede adamların kafaları daha büyür detaylar azalır vurmak kolaylaşır FPS artar bir sürü sebebi var konu dışı oldu ama.