RTX 2070 Super Trio düşük FPS değerleri

Merhaba,

Arkadaşlar donanımdan sizler kadar anlamıyorum fakat,
BIOS güncel. Qucik CPU ve MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerimi oyunlarda kontrol altına alıyorum. Sorunsuz her şey çalışıyor, aynı zamanda bilgisayarın her yerini performans moduna getirdiğim halde, özellikle CS:GO'da FPS 300'den 200'lere bazen 100'lere düşüp darboğaz mı deniyor bilmiyorum ama akıcılık yok, adam vuramıyorum.
Aynı sorun Escape from Tarkov'da da var. Hatta her oyunda anlık donmalarda geliyor. ( 1 snden daha kısa )
Yardımlarınızı bekliyorum.

RTX 2070 Super Trio.
ASUS Z170 PRO GAMING anakart.
i7 6700K işlemci + ( 2 fan + sıvı soğutma ile oyunlarda Max 50 derece sıcaklık )
8+8 = 16 GB RAM (4K MHz)
M.2 SSD 500GB.
700W Power.

Oyunda çözünürlüğü 2K-4K ayarlıyıp bir daha bakar mısınız 1920P ve altı darbogaz yapar.

Yok benim yapabileceğim bir iş değil büyük ihtimal teknik servise götüreceğim :)

Teknik servislik bir durum yok. Darboğazdan kaynaklı gibi duruyor. Çözünürlüğü arttırmanız gerekiyor, RTX 2070'in gücünü kullanamıyorsunuz. Ben 2K'da 200FPS alıyorum CS oynarken aynı kartta. 1080P'de de sorunun tamamen çözüleceğini sanmıyorum çözünürlüğü yükselttikten sonra küçük bir OC yaparsanız sorun kalıcağını sanmam.

Teknik servislik bir durum yok. Darboğazdan kaynaklı gibi duruyor. Çözünürlüğü arttırmanız gerekiyor, RTX 2070'in gücünü kullanamıyorsunuz. Ben 2K'da 200FPS alıyorum CS oynarken aynı kartta. 1080P'de de sorunun tamamen çözüleceğini sanmıyorum çözünürlüğü yükselttikten sonra küçük bir OC yaparsanız sorun kalıcağını sanmam.
Deneyeceğim bunu da teşekkürler.
oyunları 2k denedim hala aynı problem. Fakat OC yaparken bir sorun keşfettim
4400 e çıkardığım zaman işlemciyi %100 ile çalışıyor bu sıcaklık değerleri normal gelmedi bana

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı