- Makaleler
- 1
CS:GO'da 4:3 çözünürlükte düşmanların kafası daha büyük olduğu için birçok oyuncu düşük çözünürlükte oynuyor.Bilmediğimden soruyorum
Neden bir oyun 1280x960 oynanır ?
CS:GO'da 4:3 çözünürlükte düşmanların kafası daha büyük olduğu için birçok oyuncu düşük çözünürlükte oynuyor.Bilmediğimden soruyorum
CS:GO'da 1280x960 oynamak daha mantıklıdır çünkü adamlar daha kalın görünür ve vurmak kolaylaşır.Bilmediğimden soruyorum
Cs goyu grafikleri en düşük ve en geniş ekranda oynamamız gerekiyor.Bilmediğimden soruyorum
Merhaba,
Arkadaşlar donanımdan sizler kadar anlamıyorum fakat,
BIOS güncel. Qucik CPU ve MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerimi oyunlarda kontrol altına alıyorum. Sorunsuz her şey çalışıyor, aynı zamanda bilgisayarın her yerini performans moduna getirdiğim halde, özellikle CS:GO'da FPS 300'den 200'lere bazen 100'lere düşüp darboğaz mı deniyor bilmiyorum ama akıcılık yok, adam vuramıyorum.
Aynı sorun Escape from Tarkov'da da var. Hatta her oyunda anlık donmalarda geliyor. ( 1 snden daha kısa )
Yardımlarınızı bekliyorum.
RTX 2070 Super Trio.
ASUS Z170 PRO GAMING anakart.
i7 6700K işlemci + ( 2 fan + sıvı soğutma ile oyunlarda Max 50 derece sıcaklık )
8+8 = 16 GB RAM (4K MHz)
M.2 SSD 500GB.
700W Power.
2k-4k dediğiniz ne oluyor açılımını yazabilir misiniz rica etsemOyunda çözünürlüğü 2K-4K ayarlıyıp bir daha bakar mısınız 1920P ve altı darbogaz yapar.
Monitör kaç çözünürlük destekliyor?2k-4k dediğiniz ne oluyor açılımını yazabilir misiniz rica etsem
maximum 1920x1080 değil mi yoksa özel çözünürlük mü ayarlayacağım
Monitör kaç çözünürlük destekliyor?
Yok benim yapabileceğim bir iş değil büyük ihtimal teknik servise götüreceğim![]()
Pardon ben sizi konu sahibi ile karıştırdım. Sorununuz nedir ve sisteminiz nedir? Bunları ayrı bir konu açarak yazın.ASUS VG248QE Gaming Monitör (1920x1080) , 1ms, 144Hz
Monitörüm bu hocam
Deneyeceğim bunu da teşekkürler.Teknik servislik bir durum yok. Darboğazdan kaynaklı gibi duruyor. Çözünürlüğü arttırmanız gerekiyor, RTX 2070'in gücünü kullanamıyorsunuz. Ben 2K'da 200FPS alıyorum CS oynarken aynı kartta. 1080P'de de sorunun tamamen çözüleceğini sanmıyorum çözünürlüğü yükselttikten sonra küçük bir OC yaparsanız sorun kalıcağını sanmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.