Ben her zaman AMD fiyat/performans, Intel kalite/performans olarak görüyorum. Bu konu Apple/Samsung ve AMD/Nvidia için de geçerli. Bu şey gibi bir şey sanırım, yanlış anlaşılma olmasın ama "Param var, Intel alıyım, kaliteli, bilindik, oyunlarla, programlarla daha stabil. Bütçem az, AMD alıyım, onu körü körüne savunurum." şeklinde geliyor hep bana. iPhone alamayan kişiler Samsung ya da diğer markaları övüyorlar ama diğer markalardan iPhone'a geçenler "Keşke hep şunu kullansaydım." diyorlar. Apple aldığında en azından içindeki anakartın, bileşenlerinin filan kalitesine de alıyorlar parayı. AMD bir kere kullandım, RX 580 idi sanırım, arıza çıkarttı, gönderdim ve çek ile para iadesi yaptılar, ben de gidip yeniden Nvidia'ya döndüm. Kısaca ne AMD kullanırım, Ne Android bir cihaz, kalite/performans her şeyden önde olmalı bence para olduktan sonra.
Gerçi RTX de pek stabil değil diyorlar ama Nvidia'nın da şöyle bir söylemi olduğunu duymuştum, "RTX kartları çıkartacağız, şuan RT teknolojisi için stabil çalışmazlar ancak güncellemelerle, zamanla daha stabil hale gelecekler." RX sıkıntılıysa o da düzelir lakin RTX'de de stabilizasyon sıkıntıları varsa onlar da düzeltilecektir. AMD aklımın ucunzdan bile geçmiyor.